Urmărește emisiunea live


Răsturnare de situaţie cu transferul lui Mbappe. Mama sa a anunţat cu cine negociază

Facebook Kylian Mbappe
Facebook Kylian Mbappe

Transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid ar putea fi deturnat. Asta spune mama fotbalistului, care a anunţat cu cine negociază acesta. 

”Discutăm acum prelungirea contractului cu PSG, iar totul merge bine. Chiar am vorbit cu Leonardo (n.r. directorul sportiv al clubului) luni. După, vedem dacă vom găsi o soluție. 

Un lucru este cert, el va da totul să câștige Champions League cu PSG. Kylian trebuie să fie mulțumit. La Kylian, totul se poate schimba peste noapte”, a declarat Fayza Lamari. 

O prelungire a contractului nu ar însemna neapărat că atacantul francez, campion mondial în 2018, va rămâne la PSG și din startul sezonului viitor.

Extinderea înțelegerii ar putea fi efectuată doar pentru ca Mbappe să nu plece gratis la Real Madrid vara viitoare, atunci când contractul îi expiră.

Dacă nu va semna prelungirea, Kylian Mbappe va putea negocia cu orice echipă începând cu 1 ianuarie 2022 și să semneze, din postura de jucător liber de contract un angajament care ar intra în vigoare de la finalul sezonului actual, scrie Digisport.

Mbappe a recunoscut că vrea să plece de la PSG 

"Am cerut să plec de la PSG, pentru că, din momentul în care nu mi-am mai dorit prelungirea, am vrut ca clubul să obțină o sumă în schimbul meu, astfel încât să poată aduce un înlocuitor de calitate. Acest club mi-a dăruit multe, am fost mereu fericit în cei 4 ani petrecuți aici și încă sunt.

Le-am transmis celor din club din timp faptul că nu mai rămân, pentru ca ei să aibă timp să reacționeze. Am vrut ca toată lumea să aibă de câștigat din această afacere, să ne strângem mâinile, dar, le-am spus, de asemenea, că dacă își doresc ca eu să rămân, atunci o voi face. Le-am spus că vreau să plec şi am făcut acest lucru încă de la sfârşitul lunii iulie. Personal, m-a deranjat faptul că s-a spus că am făcut acest lucru în ultima săptămână a lunii august. I-am anunţat destul de devreme pentru că am vrut ca toată lumea să iasă în câştig, să se facă o afacere bună şi să fim mulţumiţi cu toţii", a declarat Kylian Mbappe.

În vară, Mbappe a fost ofertat de Real Madrid, care a oferit şi 180 de milioane de euro celor de la PSG pentru transferul atacantului. Cu toate astea, francezii au refuzat oferta, astfel că sunt toate şansele ca Mbappe să semneze cu Real Madrid vara viitoare, liber de contract. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel