EXCLUSIV  Prof. dr. Gheorghe Popescu, ortoped: Accidentele de motocicletă provoacă tot mai multe victime

Daniel Baluta, explicatii referitoare la amenajarea de separatoare de sens.
Daniel Baluta, explicatii referitoare la amenajarea de separatoare de sens.

Prof. dr. Gheorghe Popescu, șef clinică de ortopedie de la Spitalul de Urgență Floreasca, vorbește despre valul de politraumatisme cauzate în special de accidentele de motocicletă. 

Invitatul prof. dr. Irinel Popescu, în cadrul emisiunii „Academia de Sănătate”, de la DC News, prof. dr. Gheorghe Popescu, șef clinică de ortopedie la Spitalul de Urgență Floreasca, semnalează că a crescut numărul cazurilor de politraumatisme grave ca urmare a accidentelor de motocicletă. 

„Dorința de adrenalină e atât de mare încât oamenii nu mai înțeleg că își pot scurta zilele prin aceste accidente”, atrage atenția specialistul ortoped.

Despre tratarea politraumatismelor, prof. Gheorghe Popescu spune: „E greu să tratezi un politraumatism. Trebuie să ai o echipă antrenată, un spital bine dotat și cu o activitate îndelungată. La noi reușim în cea mai mare parte să rezolvăm cazuri. Dar, din nefericire, sunt așa de mari accidentele acestea că mulți dintre ei își pierd viața, unii până să ajungă la spital, iar ceilalți în timpul spitalizării. Din fericire, echipa este foarte bine antrenată și reușim să salvăm foarte multe vieți, dar rămân mulți cu sechele. 

Urmărește răspunsul complet în video:


Vezi interviul integral aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel