Premieră la Teatrul Nottara

Teatru
Teatru

Spectacolul 'Repetiţia vieţii mele', în regia lui Alexandru Jitea, pe un text scris de Claudiu Sfirschi-Lăudat, va fi prezentat în premieră joi, de la ora 19,30, la Sala 'George Constantin' a Teatrului Nottara, informează un comunicat.

'Repetiţia vieţii mele' este un spectacol omagial, dedicat unei legende a teatrului românesc - Anda Caropol, a cărei viaţă este o adevărată declaraţie de dragoste închinată teatrului, precizează sursa citată. Din distribuţie fac parte, alături de Anda Caropol, actorii Ion Haiduc, Mircea Teodorescu, Alexandra Aga şi tehnicienii Dana Popescu, Simona Buşoiu, Ioana Dănilă, Paula Ticovschi, Gheorghe Săbărel, Marius Negoiţă, Paul Doanţă, Robert Ţâcu, Ramona Ursan.

Omagiu oamenilor din culise

Anda Caropol interpretează rolul unei actriţe ajunse la apusul carierei, prinsă într-un joc al amintirilor ce o fac să fie ruptă de prezent şi să rătăcească într-un trecut strălucitor, când era o stea pe scena teatrului, iar publicul o adora. Un spectacol unic în peisajul teatral românesc, 'Repetiţia vieţii mele' este, în acelaşi timp, şi un omagiu adus oamenilor din culise, celor care fac posibil miracolul ce apare odată cu ridicarea cortinei. Sunt puşi astfel în lumina reflectoarelor şi tehnicienii, cei care rămân alături de actriţă chiar şi atunci când perioada ei de glorie a apus, se arată în descrierea spectacolului. 'Nu cred că anul 2019 îmi putea face un dar mai minunat decât acest spectacol. Un dar pentru care mulţumesc direcţiei, autorului, regizorului şi, nu în ultimul rând, colegilor care mă înconjoară, cu aportul lor minunat la reuşita lui. Ca un făcut, 2019 este şi anul în care voi împlini 80 de ani. Mă rog la Dumnezeu să fiu sănătoasă ca să pot să joc cât mai mult acest spectacol pe care îl numesc cântecul meu de lebădă', a declarat Anda Caropol, citată în comunicat. 

VEZI ȘI:

Anda Caropol – o viață închinată teatrului

Anda Caropol, aniversare. Colegii de la Teatrul Nottara îi urează "La mulți ani"


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel