Poliţiştii, protest pentru salarii. Florin Vîlnei, Sed Lex: De aia suntem frustraţi. Aşteptăm din 2018. Cu ce sunt ei mai presus?

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Preşedintele Sed Lex, Florin Vîlnei, a răbufnit în contextul protestului poliţiştilor. Acesta spune că şi poliţiştii sunt oameni şi îşi merită drepturile pe care alţii le-au primit din 2018. 

"Mai multă îngăduinţă din partea noastră nu a existat. Au fost categorii sociale care în 2018 au atins nivelul grilei de salarizare din 2022. Noi trei ani de zile am aşteptat, şi acum ni se spune că nu ni se mai dă dreptul pe care îl aşteptăm din 2018. Păi ăla care a luat în 2018, 2019, 2020 cu ce e mai presus decât mine? Eu sunt discriminat. De aia suntem frustraţi, de aia am ajuns la capătul răbdării. A venit 2021 şi ni se spune că nu mai primim nimic şi alţii de 3 ani de zile duc nivelul de salarizare în altă zonă? 

Suntem oameni. Poliţia Română e formată din oameni. Avem copii, avem familii, avem credite la bănci, avem nevoile noastre. Ne lăudăm cu poliţia când e bine, şi când e vorba să ne dea drepturile, suntem la coada clasamentului. Avem şi noi locul şi rolul nostru în societate. Respectaţi-ne!", a fost mesajul lui Florin Vîlnei, preşedintele Sed Lex, la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel