Poliţia ucraineană investighează acuzaţiile de rasism aduse fanilor lui Dinamo Kiev

Poliţia din Ucraina investighează acuzaţiile de rasism aduse fanilor echipei Dinamo Kiev la partida din campionatul intern cu Şahtior Doneţk, când căpitanul formaţiei gazdă, mijlocaşul brazilian Taison, a fost ţinta unor astfel de scandări, scrie dpa.

Pe Stadionul Metalist din Harkov, unde Şahtior joacă partidele de pe teren propriu, Taison a faultat un adversar, apoi a devenit victima insultelor rasiste venite din sectorul galeriei oaspeţilor, în minutul 74 al meciului. Brazilianul a reacţionat cu un gest obscen făcut la adresa fanilor lui Dinamo Kiev, şutând şi o minge spre tribune.

Taison a văzut apoi cartonaşul roşu pentru reacţia sa, părăsind dezamăgit terenul. Şahtior, lider în clasament, a câştigat partida din etapa a 14-a cu 1-0.

Poliţia ucraineană a menţionat că are în vedere în jur de 20 de fani ai lui Kiev, surprinşi pe camerele de luat vederi scandând insulte rasiste, aceştia putându-se alege cu amendă, muncă în folosul comunităţii sau chiar închisoare.

Internaţionalul brazilian de 31 de ani evoluează în Ucraina din 2010, fiind adus la Doneţk la începutul lui 2013 de Mircea Lucescu. AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel