PNL, mod inedit de a-i solicita lui Călin Popescu Tăriceanu demisia din fruntea Senatului

Demisia lui Călin Popescu Tăriceanu de la președinția Senatului este deja redactată, ea fiind citiă în plenul Camerei de către un liberal. Însă documentul nu a fost întocmit de către Tăriceanu, ci de senatorii PNL, aceștia solicitându-i președintelui Senatului doar să îl semneze. 

Senatorul liberal Cristian Bodea a postat pe contul său de socializare un document pe care l-a citit, miercuri, în plenul Senatului.

"Calculul majoritatii pe art 173 a fost o fapta premeditata in laboratoarele PSD si EXECUTATA cu minutiozitate de Calin Popescu Tariceanu. Pentru aceste motive Grupul PNL cere Presedintelui Senatului sa EXECUTE si urmatorul text:", a scris senatorul pe Facebook, unde a publicat și un text, datat, astăzi, 1 aprilie, dar redactat de liberali.

C.P. Tăriceanu, reacție la criticile după votul în cazul Șova: Încercare de uzurpare a competențelor Senatului

"Subsemnatul Călin Constantin Anton Popescu-Tăriceanu demisionez prin prezenta din funcția de Președinte al Senatului începând cu data de azi, 01 aprilie 2015", se precizează în debutul documentului. 

Ulterior, liberalii au expus motivele pe care Tăriceanu ar trebui, în opinia lor, să le invoce pentru o asemenea decizie. 

Cristian Bodea, PNL, pentru Klaus Iohannis: Nu tot Parlamentul e bătut în cap!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel