Cristian Bodea, PNL, pentru Klaus Iohannis: Nu tot Parlamentul e bătut în cap!

Un senator liberal ripostează față de reacţia preşedintelui Klaus Iohannis la decizia Senatului de a-l scăpa de arestare pe Dan Şova, mesajul pentru șeful statului fiind acela că "Nu tot Parlamentul e bătut în cap!".

Deranjat de faptul că președintele Klaus Iohannis a condamnat Parlamentul că blochează decizii ale justiției, după ce Senatul a respins cererea DNA de reţinere şi arestare a lui Dan Şova, senatorul PNL Cristian Bodea a reacționat, arătând că trebuie să i se atragă atenţia şefului statului când greşeşte.

Președintele Klaus Iohannis nu ar trebui să condamne toți membrii Senatului pentru ceea ce s-a întâmplat în cazul lui Dan Șova, a declarat într-o intervenție telefonică la B1 TV, Cristian Bodea.

"Atunci când văd că e ceva de criticat în activitate președintelui PNL, al țării sau al Senatului, eu spun, pentru că mi se pare normal să-i atrag atenția omului când greșește. Ori în acest caz, avem un conflict între instituții. Nu poate președintele României să arunce anatema pe întreg Parlamentul pentru că vreo 40 de oameni s-au opus cererii de arestare a d-lui Șova și vreo trei din conducerea Senatului au șmecherit niște hărtii. (...) De ce mă bagă la tot Parlamentul?", a declarat senatorul PNL.

Cristian Bodea a mai subliniat că președintele trebuie să știe atunci când greșește, indiferent dacă observația vine de la psd-ist sau de la un pnl-ist.

"Senatul n-a făcut scut. Niște șmecheri din conducerea Senatului au învârtit niște hârtii, dar nu mă acuzi pe mine care am votat corect și am ținut public discurs în care am spus că PNL votează pentru încuviințare... Președintele României nu e un procuror să ne acuze pe toți din oficiu, fără să vadă și să se gândească la probe de nevinovăție. El este mediator și atunci trebuie să vadă, să spună: «O parte a Parlamentului trebuie să înțeleagă...» Nu tot Parlamentul e bătut în cap!", a mai spus Bodea.

Preşedintele Klaus Iohannis a scris, joi seara, pe pagina sa de Facebook că s-a ajuns la un blocaj instituţional după ce Parlamentul a respins cererea DNA de reţinere şi arestare a lui social-democratului Dan Şova.

KLAUS IOHANNIS, sesizare la CCR după votul din Senat în cazurile Șova, Vâlcov și Nicolescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel