PNL a anulat mitingul din ziua moțiunii de cenzură

Co-președintele PNL, Vasile Blaga, a anunțat, miercuri că liberalii au decis să renunţe la mitingul anunţat pentru vineri, la Palatul Parlamentului, după ce a primit autorizaţie în altă parte decât a solicitat şi doar pentru 1.500 de persoane. Hotărârea a fost luată, de liberali în şedinţa de miercuri a BPN.

"Încă de vinerea trecută, la 10:30, PNL a depus la Primăria Capitalei o cerere pentru a organiza un lanţ uman în jurul Parlamentului în ziua în care se votează moţiunea depusă de PNL. Luni, s-a aprobat acțiunea respectivă, urmând să ne mai întâlnim cu reprezentanţii Primăriei, pentru a pune la punct detalii legate de fluidizarea traficului, parcări etc. Dar, surpriză, PSD a propus o contramanifestaţie în acelaşi loc, la aceeasi oră, lucru pe care reprezentaţii Primăriei l-au probat. (...) Până la urmă, după discuţiile de azi, la propunerea lui Mircea Ionescu Quintus, am decis să nu fim parte la manifestaţiile care să aducă aminte de iunie 90. PSD face ce ştie mai bine. Nu vrem să aibă vreun român de suferit, am decis ca mitingurile să fie în judeţe vineri şi în iunie facem miting mare în Bucureşti, rugându-l pe Oprescu să nu mai vină cu contramanifest. Ar fi deplasat", a declarat Vasile Blaga, citat de romaniatv.net.

PNL a anunţat încă de săptămâna trecută că, în ziua în care va fi dezbătută şi votată moţiunea de cenzură în Parlament, va face un lanţ uman în jurul Palatului Parlamentului. Liberalii au obţinut autorizaţie pentru miting, însă şi PSD a primit undă verde pentru un contraprotest.

În vreme ce PSD a obținut Parcul Izvor ca locație pentru mitingul lor, liberalii au primit aprobare pentru locul din spatele Palatului Parlamentului. 

Vezi și: PNL, schimbare de strategie pentru moțiunea de cenzură

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel