Pep Guardiola: „Vom rămâne tot sezonul cu jucătorii pe care îi avem acum”

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Tehnicianul spaniol nu plănuiește mutări în această iarnă.

Pep Guardiola se teme că numărul accidentaților de la Manchester City ar putea fi o problemă, dar nu va transfera jucători în ianuarie, conform Sky Sports.

Campionii Premier League au avut mai multe probleme cu accidentările în acest sezon, Rodri și Oleksandr Zinchenko alăturându-se listei jucătorilor indisponibili în această săptămână.

Mijlocașul Rodri pare că va lipsi o lună după accidentarea din meciul cu Atalanta, din Champions League. Fundașul stânga ucrainean va putea lipsi până la șase săptămâni de pe teren, după ce a făcut o operație minoră la genunchi.

Cei doi s-au alăturat accidentaților de serviciu, Aymeric Laporte și Leroy Sane. John Stones abia a revenit în teren după ce a fost indisponibil, în timp ce Kevin De Bruyne, Nicolas Otamendi, Benjamin Mendy și Kyle Walker au ratat cu toții meciuri în acest sezon.

„Când mă gândesc la noiembrie, decembrie, ianuarie, februarie, da, sunt puțin îngrijorat, fiindcă sunt unele poziții în care nu avem destui jucători", a spus Guardiola.

„Nu cred că vom cumpăra jucători", a adăugat spaniolul. „Vom rămâne tot sezonul, cred, cu toți jucătorii pe care îi avem acum".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel