EXCLUSIV  Partidul mare în Europa, dar mai mic în România, are 67 de europarlamentari. Candidatul pentru Sectorul 1 Andrei Florin-Mircea: Construim partide curate

Sursa Foto: FreePik
Sursa Foto: FreePik

Avocatul Andrei Florin-Mircea, candidatul Partidului Alternativa Dreaptă la Primăria Sectorului 1, a prezentat situația atipică a unuia dintre cele mai noi partide, fiind o formațiune mult mai mare în Europa decât în România. 

Avocatul Andrei Florin-Mircea este candidatul Partidului Alternativa Dreaptă la Primăria Sectorului 1. Andrei Florin-Mircea vrea să devină primarul Sectorului 1, locul unde și-a crescut familia și unde a pus bazele carierei sale ca magistrat, avocat și antreprenor. Acesta a prezentat la DC News și DC News TV partidului ce îl susține, respectiv pentru ce este noua formațiune politică o alternativă.

"Partidul acesta este afiliat la grupul mare al partidului conservator din Europa, condus de doamna Giorgia Meloni, premierul italian"

"Alternativa Dreaptă este un partid pe care eu îl consider bun. Este un partid conservator, cu valorile ale unui astfel de partid. Le cunoaștem. Nu aș insista foarte mult asupra lor, asupra identității, asupra principiilor de suveranitate națională și, în special, asupra a ceea ce înseamnă identitate românească. Partidul acesta este afiliat la grupul mare al partidului conservator din Europa, condus de doamna Giorgia Meloni, premierul italian. Deci, noi suntem cumva unde președinta Alternativei Partidului Alternativa Dreaptă, Adela Mârza, doamna Mârza de la Cluj, este și membru în bordul de conducere al acestui partid. Cumva suntem într-o situație ușor atipică, asta pentru că partidul este mare în exterior. Curentul conservator e cam al treilea curent la nivel european, are 67 de europarlamentari în acest moment. Crește peste tot în fiecare țară. Anul acesta, probabil, în urma unor negocieri cu Partidul Popular European, foarte posibil, cele două curente politice, popularii și conservatorii, vor prelua majoritatea în Parlamentul European. Este un curent politic foarte bine construit. Acum, în România, într-adevăr, este cotat mai jos. Este un partid mai mic în acest moment, dar aflat într-o creștere vizibilă în ultimele 6 luni de zile. Este foarte bine. Noi suntem optimiști. Nu suntem foarte 'precipitați' cu privire la cât anume o să avem sau ce rezultat o să avem. Important în politica anilor viitori este să încercăm să construim partide curate și cumva să revenim la acea temă, e adevărat tema e mai veche, de împrospătare a vieții politice, ca să ieșim totuși din uzura celor 34 de ani. Ani în care la conducerea țării s-au succedat cele două mari partide de astăzi, PNL și PSD. Da, poate fi spus că suntem alternativă la AUR. În realitate, noi suntem afiliați în curentul conservator. AUR nu este afiliat. Și-ar dori să fie afiliat acolo. Au avut două tentative, dar nu le-a reușit. Asta deocamdată. Nu datorită nouă, ci datorită modului în care AUR înțelege să facă politică. Noi în realitate promovăm aproximativ aceleași valori, dar le promovăm într-un mod cu totul diferit", a spus avocatul Andrei Florin-Mircea.

VEZI TOATĂ EMISIUNEA AICI: 

                                         

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel