PAOK: Răzvan Lucescu a refuzat un munte de bani. Decizia românului

Razvan Lucescu
Razvan Lucescu

Răzvan Lucescu scrie istorie în Grecia unde a luat titlul cu PAOK după o pauză de aproape 35 de ani. Iar antrenorul român a refuzat să ia drumul țărilor arabe unde ar fi câștigat enorm, la fel ca cei mai mulți tehnicieni români.

Managerul Narcis Răducan a dezvăluit că i-a propus, prin intermediul unui agent, să plece în ţările arabe, unde putea fi plătit "regeşte". Fiul lui Mircea Lucescu a refuzat şi a rămas pe banca tehnică a celor de la PAOK pentru a antrena în fotbalul mare:

"Răzvan Lucescu intră într-o categorie selectă de antrenori români care au curajul să rămână în fotbalul mare sau care încearcă să pătrundă în fotbalul mare. Deocamdată, Grecia este în valul doi, dar nu l-am văzut să plece într-o ţară exotică pentru bani.

Eu, personal, acum un an, în vară, prin intermediul unui agent i-am propus să plece în ţările arabe şi nu a vrut să audă, deşi era vorba de foarte mulţi bani! El încearcă să ajungă în fotbalul mare acolo unde a fost şi tatăl lui", a spus Răducan, la Digi Sport, potrivit Prosport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel