Pandele: Primul care a lovit-o pe Firea a fost Dragnea

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Invitat la emisiunea "Punctul de întâlnire", primarul oraşului Voluntari a vorbit despre candidatura sa la prezidenţiale, dar şi despre perioada extrem de dificilă prin care a trecut Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, din cauza fostului lider PSD Liviu Dragnea. 

"Primul care a lovit-o, Dumnezeu să îi dea sănătate să se întoarcă cât mai repede acasă, a fost Liviu Dragnea. Să ne aducem aminte ce s-a întâmplat în ziua în care a câştigat alegerile, că i-a dat un buchet de flori Gabrielei Firea. Şi i-a zis că speră că va acorda prioritate problemei transportului public în Bucureşti. Păi ea nici măcar nu trecuse pragul sediului primăriei generale. S-au creat multe legende, inclusiv cea a bugetului, că ar fi de un miliard de euro. De fapt, e aproape 500 de milioane!", a declarat Florin Pandele, primarul oraşului Voluntari. 

Înainte de a fi încarcerat, Liviu Dragnea a anunţat că la prezidenţiale ar trebui să candideze Gabriela Firea din partea PSD, pentru că este social-democratul cel mai bine cotat în ochii alegătorilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel