O mamă a doi copii cu autism, despre Laura Vicol: Vă rog, pe toți cei care împroșcați cu noroi, să vă gândiți de două ori înainte de a mai face acest lucru

Laura Vicol
Laura Vicol

Mama a doi copii diagnosticați cu autism a vorbit despre Laura Vicol.

Femeia a vorbit despre Laura Vicol, președinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaților, deputat PSD, și ajutorul pe care l-a dat pentru copiii cu autism.

„Cuvintele sunt prea puține pentru a mulțumi cum se cuvine acestui OM minunat, doamna Laura Vicol, "îngerul" copiilor cu autism, asa cum ne place nouă, la Mediaș, să îi spunem. Doamna aceasta minunată, în urma unei simple discuții telefonice cu mama unui copil cu autism, a venit să ajute și să îmbrățișeze copiii diagnosticați cu autism, care fac terapie la Centrul de zi Sf. Casian din Mediaș.

A stat de vorbă cu părinții, cu terapeuții, s-a jucat cu cei mici, le-a adus cadouri copiilor și a întrebat de ce este nevoie, cu ce poate să ajute pentru ca acestor copii să nu le lipsească nimic. A donat suma de 30.000 lei pentru achiziția unor materiale foarte necesare și utile în terapia copiilor. Dar nu s-a oprit aici.... a aflat cu ce probleme de ordin legislativ ne confruntăm și s-a oferit imediat să ajute, prin promovarea unui proiect de lege referitor la decontarea terapiei copiilor cu autism.

S-a luptat, a mișcat și implicat pe toată lumea, a promovat acest proiect în mass-media și a reușit sa obțină votul unanim al senatorilor, indiferent de culoarea politică. Tot această doamnă, cu adevărat minunată, ne-a ajutat să obținem tricouri semnate de nume mari din fotbalul românesc și o minge semnată de toți jucătorii naționalei, pe care urmează să le valorificăm în cadrul unei licitații on-line, iar banii sa fie donați Centrului.

Mulțumim din suflet pentru tot ajutorul oferit, dna LAURA VICOL, vă suntem recunoscători pentru gesturile pline de omenie făcute pentru copiii noștri, iar în numele părinților copiilor cu autism, precum și a copiilor speciali, vă rog, pe toți cei care împroșcați cu noroi această persoană, să vă gândiți de două ori înainte de a mai face acest lucru”, a fost mesajul Danei Moraraș, mamă a doi gemeni diagnosticați cu autism, de la Mediaș.

VEZI ȘI: De ce ”deranjează” Laura Vicol, președinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaților: Sunt obișnuită să fiu o țintă

EXCLUSIV  Mitul sterilităţii, spulberat! Laura Vicol: Au rămas însărcinate după a doua doză cu Pfizer / VIDEO

2. -imagine fara descriere- (laura-vicol_22438600.jpg)

3. -imagine fara descriere- (vicol_84692700.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel