O înfrângere cât... un CAMPIONAT. Record egalat de Manchester City

Manchester City este noua campioana Angliei.

Succesul vine cu cinci etape înainte de finalul sezonului. Câştigarea titlului a fost posibilă din cauza jocului slab al marii rivale din oraş, United. "Diavolii" lui Jose Mourinho au fost învinşi pe Old Trafford de West Bromwich Albion, echipa aflata pe ultimul loc, cu 1-0, şi au trimis titlul pe Etihad Stadium.

După acest rezultat, City are o distanţă de 16 puncte în clasament cu cinci etape înainte de finalul sezonului, ceea ce înseamnă că nu mai poate fi ajunsă de marea rivală, aflată pe locul secund. Jay Rodrguez a dat lovitura chiar acasă la Jose Mourinho, în minutul 71.  City are 87 de puncte, în timp ce United rămâne pe locul doi, cu 71.

De reţinut că echipa lui Pep Guardiola putea fi campioană încă de etapa trecută, dar a pierdut derby-ul oraşului Manchester, 2-3, pe teren propriu. Cu Guardiola pe bancă, Manchester City a câştigat 28 de meciuri, a remizat de trei ori şi a pierdut două partide. De asemenea, City are cel mai bun atac şi cea mai bună apărare în acest sezon de Premier League: a marcat 93 de goluri şi a primit doar 25.

[citeste si]

Cei de la Manchester City au transmis în direct pe reţelele de socializare reacţiile unor jucatori care au privit împreună partida de pe Old Trafford. Însă, printre acestia nu s-a aflat si Pep Guardiola, cel care a fost unul dintre ultimii care au aflat că a câştigat campionatul. Antrenorul catalan, aflat la al 7-lea titlu în carieră, era la golf alături de fiul său! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel