EXCLUSIV  Nou PARTID cu `hashtag` pe scena politică. USR, DESFIINȚAT

sondaj
sondaj

Un nou partid este înființat oficial pe scena politică începând de astăzi, când decizia instanței rămâne definitivă, dacă până la sfârșitul zilei nu se va face apel. 

Este vorba de PRO România, partidul lui Daniel Constantin. Formațiunea politică se poziționează pe scena politică drept ”#altfel”.

”Este un moment oportun pentru a încerca să convingi electoratul că se poate să strângi o serie de idei, care să fie atât de convingător prezentate încât să determine prezența la vot a unui electorat care până acum nu s-a prezentat la vot” a spus Sorin Cîmpeanu, la DCNews LIVE. Liderul PRO România a adăugat că se adresează și ”persoanelor nehotărâte, fac parte din partide, chiar și din Parlament, dintr-un partid de stânga și au altfel de așteptări”. 

”Nu mă pot adresa electoratului care protestează fără motiv, ci celui care protestează pentru un motiv pe care-l prezintă și susține cu argumente logice” a mai spus Cîmpeanu. Întrebat dacă se adresează protestatarilor care manifestă duminică, în România, împotriva modificărilor aduse Codului Fiscal, în principal celor ce trec contribuțiile sociale la angajat, de la angajator. 

USR, logică strâmbă?

”Nu suntem un partid calat pe impactul cu orice preț, care poate genera promisiuni fără acoperire sau tot felul de lucruri care mai devreme sau mai târziu își manifestă efectul care nu este cel pozitiv. (...) Dacă au o logică strâmbă sau atât de subtilă încât nu poate fi prezentată publicului larg, nu susținem astfel de inițiative”, a spus Sorin Cîmpeanu. Cât despre ”logica strâmbă” pe care ar putea să o aibă USR, un partid parlamentar care iese să protesteze în fața Parlamentului alături de protestatari, Sorin Cîmpeanu spune că: ”Nu știu dacă este cel mai indicat lucru să ieși în stradă să protestezi când ai tribuna Parlamentului. Eu, personal, nu mă văd protestând în stradă atât timp cât sunt parlamentar. Logic este să fii eficient.”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel