Noi stiluri de jeans pentru sezonul rece

În acest sezon stiliștii au decis că la modă vor fi materiale luxoase, culorile puternice si imprimeurile. Astfel, perechea perfectă pentru tine de jeans este cea skinny negri. Este extrem de versatilă și iti va folosi la maxim în orice situație.

Jeansii mulati cu talie înaltă pot fi purtați în combinație perfectă cu tricotajele în multe culori inspirate de la nordici, desigur XXL, sau cu diverse piese retro cum ar fi cămășile cu guler ascuțit sau puloverele cu aplicații.

 Înafara faptului că sunt confortabili, acești pantaloni îți vor da o alură sexy. Jeansii croiți în stilul anilor '70 sau '80 vor fi perfecți în compania unei perechi de botine. Acestea nu trebuie să fie neapărat negre.

 Îți poți cumpăra și jeansii cu dungi, animal print, houndstooth, baroc sau floral pentru că sunt încă la modă. Ai putea să încerci și culoarea argintie, care reprezintă noua piesă a sezonului și îți va folosi la maximum atunci când încerci noile combinații. În sezonul petrecerilor, o pereche de jeans skinny argintii sunt de neegalat ca efect chic și sexy alături de botine cu toc și platformă, un top casual și o jachetă din piele neagră.

 Pantalonul din denim în acest sezon poate fi skinny, strâmt pe picior și decolorat sau tăiat; și mai poate fi, dimpotrivă, foarte larg și suflecat deasupra gleznei. Sunt de asemenea la modă și cei care au croiala ușor masculină.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel