Naționala României. Contra anunță revoluția: Jucăm în toată țara

Stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" al echipei clujene CFR a fost ales pentru amicalul de joi dintre naţionalele de fotbal ale României şi Turciei deoarece jucătorii ar trebui să cunoască şi să evolueze pe un teren nou, în condiţiile în care au fost deja pe Cluj Arena, a declarat selecţionerul Cosmin Contra. 

Naţionala va ajunge în perioada următoare să joace pe stadioane din întreaga ţară, a afirmat Contra.

"Am fost pe Cluj Arena şi am vrut să venim şi pe alt stadion din Cluj care oferă condiţiile de a juca un meci internaţional. Vreau să mergem peste tot unde avem infrastructură, condiţii, lumea să vadă naţionala pe mai multe stadioane. Probabil vom ajunge şi la Craiova, la Timişoara dacă se vor îmbunătăţi condiţiile de acolo, la Piatra Neamţ, dacă condiţiile sunt bune. Vom merge peste tot, pentru că naţionala este a tuturor", a spus Contra. 

Antrenorul naţionalei de fotbal a României a adăugat că echipa trebuie să îşi creeze mai multe ocazii. 

"Am convingerea că mâine seară băieţii vor evolua la fel de bine ca în meciul împotriva Kazahstanului, la fel de bine ca împotriva Danemarcei. Şi bineînţeles, încrederea asta pe care poate am căpătat-o în aceste două meciuri să se vadă şi în mediul de mâine", a spus Contra. 

Întrebaţi cum este să joace împotriva lui Mircea Lucescu, care este acum selecţionerul Turciei, atât Cosmin Contra, cât şi mijlocaşul Constantin Budescu au spus că acesta este unul dintre cei mai mari antrenori români de fotbal, poate chiar cel mai mare, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel