Mircea Lucescu, suporterul Bresciei la meciul cu Inter Milano

Mircea Lucescu va ţine cu Brescia la meciul de marţi cu Inter Milano din campionatul de fotbal al Italiei, a declarat pentru site-ul TuttoMercatoWeb antrenorul român, care a pregătit ambele echipe în anii 1990.

Întrebat cu cine ţine marţi, tehnicianul de 74 de ani a răspuns: "Cu Brescia. Fiindcă Brescia a fost o etapă importantă pentru parcursul meu de antrenor în Italia. Suporterii nerazzurri mă vor ierta, însă e o partidă specială. Evident, pentru titlu ţin cu Inter".

"Inter are un grup de valoare şi un antrenor (Antonio Conte - n. r.) care-i ţine pe toţi sub presiune, însă Brescia e superioară azi ca joc. 'Rândunicile' pot să facă o figură frumoasă dincolo de rezultat", a spus Lucescu.

Tehnicianul a comentat faptul că Juventus, Inter şi Napoli au remizat în weekend cu formaţii mult mai slab cotate: "Înseamnă că este un mare echilibru. Celelalte echipe cresc. Echipele mici nu mai sunt mici. Brescia poate şi ea să obţină un rezultat împotriva lui Inter."

Lucescu s-a referit la criticile aduse antrenorului Bresciei, Eugenio Corini: "Corini face echipa să joace bine şi asta e foarte important. Nu există niciun motiv să fie pus în discuţie. Azi pentru Brescia contează salvarea de la retrogradare, echipa e tânără şi are tot timpul să crească."

Despre atacantul Mario Balotelli, care are un singur gol în patru meciuri de campionat pentru Brescia, românul a spus: "Poate că azi rolul său e diferit, trebuie să aducă experienţă echipei. Vor veni şi golurile. Brescia are o echipă tânără şi Balotelli poate fi o referinţă importantă. Azi e un tată pentru numeroşii tineri din cadrul lotului."

În opinia lui Lucescu, un tânăr fotbalist al Bresciei care "joacă foarte bine, cu adevărat", este mijlocaşul Sandro Tonali, care a debutat recent, la 19 ani, în naţionala Italiei. Lucescu este convins că Tonali va continua să progreseze şi va ajunge la un club mai mare, ce ar putea fi chiar Inter.

După 9 etape din Serie A, Inter este pe locul 2, iar Brescia pe poziţia a 18-a, prima retrogradabilă, însă are un meci mai puţin disputat.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel