Mircea Lucescu, dezlănțuit: „Am nevoie să repet același lucru înaintea fiecărui meci"

Naționala Turciei, condusă de Mircea Lucescu a remizat în amicalul de marți cu Muntenegru, după ce au condus cu 2-0. 

Selecționata Turciei, condusă de Mircea Lucescu a remizat în amicalul cu Muntenegru, 2-2. Remiza l-a înfuriat pe antrenorul român, în condițiile în care turcii au condus cu 2-0, iar muntenegrenii au înscris la sfârșitul primei reprize, iar mai apoi, pe final de meci. Pentru naționala Turciei au înscris Under în minutul 11 și Yokulsu, în minutul 23. Ivanic a redus din diferență pentru muntenegreni pe finalul primei reprize, în minutul 45. În minutul 87, Mugosa a stabilit scorul final, 2-2.

Lucescu a reacționat nervos în timpul meciului de pe margine, la o minge pierdută de Enes Unal, jucător la Villareal. „E numai vina ta!", i-a spus antrenorul român lui Unal.

„Jucătorii trebuie să iubească naționala"

La conferința de presă de după meci, Luce a insistat pe filosofia sa de joc. „Eu nu mă abat de la ea, disciplină, atitudine, educație. Toate sunt foarte importante, vorbim mereu despre ele și sigur vor veni și rezultatele. Jucătorii trebuie să iubească echipa națională și să simtă emoția în teren, altfel este greu să faci performanță. Sper și am multă încredere că îmi vor înțelege filosofia și ne vom atinge obiectivele finale (...) Am nevoie să repet același lucru înaintea fiecărui meci, într-o perioadă scurtă de timp. Îmi trebuie jucători inteligenți, cu voință, disperați, care să iubească tricoul și culorile naționalei", a declarat Lucescu.

Deși meciul s-a terminat egal, Muntenegru a avut de două ori mai multe ocazii decât echipa Turciei, mai exact 20, față de cele 10 ale echipei conduse de tehnicianul român.

În șapte meciuri pe banca Turciei, Lucescu a bifat două victorii, două egaluri și trei înfrângeri.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel