Mircea Lucescu, despre Douglas Costa de la Juventus: El mă strigă tată

Douglas Costa și-a ajutat echipa, Juventus, să se califice în optimile Ligii Campionilor, încă din etapa a patra din faza grupelor. Brazilianul, intrat în minutul 70 pe teren, a marcat golul victorie, scor 2-1 cu Lokomotiv Moscova, iar campioana Italiei este liderul grupei D, cu 10 puncte.

Douglas Costa este unul dintre jucătorii pe care i-a antrenat și antrenorul român Mircea Lucescu, pe vremea când amândoi erau la Șahtior. Tehnicianul a vorbit în presa din Peninsulă despre mijlocașul de 29 de ani.

"Când am văzut golul marcat cu Lokomotiv Moscova, am zis OOOOHHHHHH!, cam aşa a sunat prima mea reacţie. El mă strigă Tată încă de când eram la Şahtior. A marcat un gol superb, dar el are potenţialul de a realiza asemenea faze în fiecare meci. Credeţi-mă, îl cunosc foarte bine. Eu l-am luat din Brazilia şi l-am adus în Europa când avea doar 20 de ani.

Este un jucător foarte generos, el preferă să paseze în faţa porţii decât să marcheze. Însă are o tehnică excelentă, controlează foarte bine mingea, are viteză şi pleacă foarte bine pe spaţiile libere, aşa că mi-aş dori să marcheze mai multe goluri.

Douglas Costa este un jucător de mare calitate şi n-ar trebui să fie invidios, spre exemplu, pe Mbappe, nu îi este cu nimic inferior. Are faţă de copil, dar este un adevărat campion" , a declarat Mircea Lucescu pentru Tuttosport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel