Metoda de a câștiga 200 de euro în plus pe Instagram fără a fi „influencer”

Ana Vasilescu / 14 aug 2019 / 14:36 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Instagram este rețeaua socială a momentului cu peste 500 de milioane de persoane active zilnic în toată lumea. Numărul mare de interacțiuni au făcut din Instagram un canal perfect pentru brandurile care doresc să câștige bani, inclusiv mărci personale care au dat naștere „influencerilor". Poţi câştiga bani în plus şi fără a fi influencer.

A fi un influencer nu este ușor. Trebuie să ai peste 10.000 de urmăritori. Aceasta este prima cerință pentru a genera beneficii ... în teorie. Există alte formule pentru a obține un randament economic suplimentar care nu necesită o comunitate mare de „adepți".

Poţi obţine venituri suplimentare prin Instagram în sectorul modei. Puteți câștiga aproximativ 200 de euro pe lună prin vânzarea de îmbrăcăminte uzată prin profilul personal (livrarea se face prin mesaj privat), devenind parte a unei rețele de conturi primeşti porecla de „Instagram closets".

Practic, ceea ce fac aceste profiluri este să vândă haine folosite, precum și alte alte haine terțe pentru care primesc comisioane.

Trucul pentru a găsi aceste conturi este să căutați hashtag-urile #closet sau #shopping și, deși există multe conturi în stil american, în Spania există mai multe exemple care reușesc cu această metodă.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26