Mesut Oezil va rămâne la Arsenal "până în 2021", la finele contractului

Mijlocaşul internaţional german Mesut Oezil, prea puţin folosit de antrenorul Unai Emery de la sosirea sa pe banca tehnică a echipei engleze de fotbal Arsenal Londra, a dat asigurări joi, într-un interviu pentru magazinul online The Athletic că va rămâne "până în vara lui 2021", când se încheie contractului său, informează AFP.

"Am un contract până în vara anului 2021 şi voi rămâne până atunci", a afirmat campionul mondial din 2014, în vârstă de 31 de ani, pentru a pune capăt zvonurilor privind plecarea la mercato de iarnă.

De la debutul sezonului, Oezil nu a participat decât la două din cele 11 meciuri ale "tunarilor", după un sezon 2018/2019 în care a avut doar 600 de minute de joc în Premier League.

"Uneori se întâmplă să treci prin perioade mai dificile cum este aceasta, dar nu este un motiv să dai bir cu fugiţii", a adăugat el.

De la sosirea sa în 2013, Oezil este al patrulea cel mai bun pasator din campionatul englez, dar influenţa sa în jocul echipei s-a risipit sub mandatul antrenorului spaniol.

"Arsene Wenger a fost un factor important în venirea mea la Arsenal, dar chiar şi atunci când a anunţat că pleacă, eu am dorit să rămân", a subliniat el.

Recent, Emery a declarat că dacă Oezil nu joacă, acest lucru este pentru că "alţii o merită mai mult decât el".
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel