Messi a fost schimbat din precauţie în meciul cu Villarreal

Antrenorul echipei de fotbal FC Barcelona, Ernesto Valverde, a declarat după meciul cu Villarreal (2-1) că l-a schimbat pe starul argentinian Lionel Messi din prudenţă, pentru că acesta simţea o jenă la coapsa dreaptă, relatează AFP.

Messi, 32 ani, câştigătorul premiului The Best FIFA pentru cel mai bun jucător al anului, a avut nevoie de intervenţia masorului după ce a primit o lovitură la coapsă, după prima jumătate de oră. El a fost masat câteva minute pe marginea terenului, înainte de a reveni în joc. La pauză, când scorul era 2-1, el a fost înlocuit de francezul Ousmane Dembele, tocmai refăcut după o accidentare.

A fost o mică jenă la muşchii aductori şi din prudenţă am decis să nu ne asumăm riscuri. În principiu, nu este nimic în plus, vom vedea mai clar. Nu am vrut să ne asumăm riscuri pentru că revenea după o accidentare şi am vrut să evităm o recidivă, nimic altceva, a declarat Valverde pentru presă.

FC Barcelona a urcat pe locul 4 în clasamentul provizoriu din La Liga, la un punct în spatele trio-ului Granada, Athletic Bilbao şi Real Madrid. Madrilenii joacă însă miercuri cu Osasuna, iar bascii o vizitează pe Leganes.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel