Mbappe va alerga împotriva lui Bolt într-o cursă de 100 de metri

Legendarul Usain Bolt și-a lansat recent o provocare surprinzătoare către atacantul francez Kylian Mbappé, în legătură cu o posibilă cursă de 100 de metri.

Bolt, deținător al recordului mondial la această distanță, nu a ezitat să ironizeze șansele lui Mbappé într-o astfel de întrecere.

În cadrul unei campanii promoționale, Mbappé a răspuns la această provocare, arătându-și admirația față de Bolt și recunoscând impactul pe care l-a avut asupra carierei sale. "Să știu că inspir pe cineva ca el este foarte satisfăcător", a spus Mbappé. El a menționat că admirarea pentru Bolt este reciprocă și că a început să îl admire încă de la o vârstă fragedă.

În ciuda modestiei sale, Mbappé a recunoscut că ar fi subestimat într-o competiție de viteză împotriva lui Bolt, care deține un record formidabil de 9"58 la 100 de metri. Cu toate acestea, francezul nu a respins ideea unei astfel de întreceri, exprimându-și dorința de a face acest lucru "pentru distracție", atunci când ambii sportivi vor găsi timpul potrivit.

Bolt, care s-a retras din atletism în 2017, și-a continuat aventura sportivă în fotbal, jucând pentru echipa Central Coast Mariners din Australia. Cu toate acestea, abilitățile sale fotbalistice nu au fost suficiente pentru a-i convinge pe cei din conducerea echipei.

Această provocare între două personalități sportive de talie mondială a captat atenția fanilor ambelor sporturi. Deși o cursă între Bolt și Mbappé ar fi doar o ipoteză, ideea unei astfel de întreceri ar aduce o bucurie de neegalat în rândul pasionaților de sport din întreaga lume.

În concluzie, indiferent de rezultatul unei astfel de curse ipotetice, interacțiunea plină de respect și admirație dintre Usain Bolt și Kylian Mbappé reprezintă un moment remarcabil în lumea sportului modern, ilustrând importanța și impactul pe care rivalitățile amicale le pot avea asupra atleților și fanilor lor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel