Marius și Iulian Moga, răzbunare între frați!

Marius Moga și fratele său, Iulian, au o strânsă relație de prietenie. Se pare că fac mereu echipă bună și atunci când lucrează împreună. 

Frații Moga nu stau degeaba și au muncit împreună la noul videoclip al lui Marius, pentru cea mai recentă melodie care se anunță a fi un hit, “Mă doare la bass” featuring Shift & What’s Up. Artistul a postat un teaser pe rețelele sociale, urmând ca piesă și videoclipul să fie lansate oficial azi, 14 iunie, pe canalul oficial de YouTube DeMoga Music.

Pentru videoclipul “Mă doare la bass” s-a filmat timp de patru zile, scenariul și regia aparținându-i lui Iulian Moga. Și asta i-a fost de ajuns celebrului artist care la filmări a avut parte de transformai inedite, în unele fiind chiar de nerecunoscut.

 (oar_w460)

                              Marius și Iulian Moga

(oar_w460)

Marius Moga a împărtășit o glumă cu fanii săi de pe Instagram. Le-a spus că în sfârșit fratele său, Iulian, a avut acum ocazia să se răzbune pe el pentru toată copilăria, pentru toate distracțiile și năzbatiile din acea perioadă.

(oar_w460)

Videoclipul “Mă doare la bass” va fi unul plin de surprize, printre care se numără și aparițiile marilor actori Maia Morgenstern și Răzvan Vasilescu, în rolurile de părinti ai artistului în noua sa producție muzicală.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel