Manchester City, ZDROBITĂ după derby: „Nu exagerez când spun că United trebuia să înscrie de 5 sau 6 ori”

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Cetățenii au pierdut derby-ul cu Manchester United de sâmbătă.

Alan Shearer nu vede o modalitate prin care Manchester City să reintre în lupta pentru titlul Premier League, conform The Sun. Cetățenii sunt la 14 puncte în urma lui Liverpool, iar modul în care au cedat în fața rivalilor de la Manchester United este un argument pentru căderea lor.

Liverpool ar trebui să piardă la fiecare 5 meciuri ca să piardă titlul

Formația lui Jurgen Klopp nu a mai pierdut în Premier League de 33 de meciuri consecutive, din ianuarie 2019, așa că ar trebui să aibă 5 eșecuri în următoarele 22 de partide pentru ca City să aibă o șansă la titlu, iar acest lucru cel mai probabil nu se va întâmpla.

Manchester City a plătit prețul pentru aroganță în meciul de pe Etihad cu Manchester United, în opinia lui Alan Shearer.

City și-a lăsat adversara să-și facă jocul

„Cu toții știm că punctul forte este contraatacul și în prima repriză, Marcus Rashford, Dan James, Jesse Lingard și Anthony Martial i-au amețit pe jucătorii lui City", a scris Shearer. „Înțeleg că Pep Guardiola crede în echipa sa, dar le-au făcut viața foarte ușoară celor de la United".

„Am crezut că vor ataca și vor juca cum joacă de obicei, dar să lase măcar un om sau doi în plus în urmă pentru a opri contraatacul. Dar nu a fost vorba despre așa ceva în meciul acela. Nu exagerez când spun că United trebuia să înscrie de 5 sau 6 ori în prima repriză", a concluzionat Alan Shearer.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel