Manchester City, un nou pas către titlul de campioană a Angliei după meciul cu Southampton, scor 5-2 - video

Manchester City, un nou pas către titlul de campioană a Angliei după meciul cu Southampton, scor 5-2
Manchester City, un nou pas către titlul de campioană a Angliei după meciul cu Southampton, scor 5-2

Manchester City, liderul campionatului de fotbal al Angliei, a învins pe teren propriu, cu scorul de 5-2, formaţia Southampton, într-o partidă contând pentru etapa a 33-a din Premier League, disputată în devans miercuri seara. 

Kevin de Bruyne (15, 59) şi Riyad Mahrez (40, 55) au reuşit câte o dublă pentru gazde, celelalte goluri fiind marcate de Ilkay Gundogan (45+3) pentru învingători, respectiv James Ward-Prowse (25 - penalty) şi Che Adams (56). În urma acestui succes, elevii antrenorului Pep Guardiola s-au distanţat la 14 puncte de ocupanta locului secund în clasament, Manchester United (care are un joc mai puţin).

Meciul dintre Manchester City şi Southampton era programat iniţial la finele lunii viitoare, însă a fost devansat pentru ca 'cetăţenii' să poată disputa finala Cupei Ligii engleze de fotbal, împotriva formaţiei Tottenham Hotspur, pe 25 aprilie.

Liderul a profitat de acest joc pentru a arăta că prima sa înfrângere după 21 de victorii consecutive, duminica trecută pe teren propriu în faţa rivalei Manchester United (0-2), a fost doar un accident.

În urma acestui succes, Manchester City îşi poate pregăti în linişte partida cu retrogradabila Fulham, programată în acest weekend de la Londra, înainte de a reveni în Liga Campionilor, săptămâna viitoare, când va înfrunta formaţia germană Borussia Moenchengladbach în manşa secundă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, la Budapesta, unde a avut loc şi meciul tur, câştigat de de englezi cu 2-0.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel