Urmărește emisiunea live


Lupescu, susţinut de Dragnea la şefia FRF: "Cineva care a muşcat din iarbă"

Fostul fotbalist Ionuţ Lupescu - şi actual candidat la şefia FRF - pare a fi susţinut de Liviu Dragnea.

Ionuț Lupescu se bucură de susținerea liderului PSD Liviu Dragnea, şi nu numai a lui, pentru alegerile din 18 aprilie, conform gsp.ro.

"Singurul om cu care am vorbit a fost Ionuț Lupescu! A fost singurul care m-a căutat acum o lună și jumătate sau chiar două luni, mi-e greu acum să stabilesc exact perioada, și mi-a spus despre intenția sa de a candida. Mi-a prezentat elemente din programul lui și i-am spus că dacă va fi ales președinte al federației, atunci va avea toată susținerea mea!.

Eu am vorbit în ultima perioadă cu toți colegii mei din administrația locală, care sunt la fel de deschiși și de dispuși să se implice în acest fenomen. Toată lumea așteaptă o abordare nouă, o abordare pragmatică și eficientă! Există o deschidere foarte mare de la Parlament, de la Guvern și de la autoritățile locale pentru a scăpa odată de rușinea asta când mergem la competiții internaționale și ne întoarcem cu capetele plecate", a declarat Liviu Dragnea în interviul acordat Gazetei Sporturilor.

Liderul PSD crede că în fruntea federației trebuie cineva care a fost fotbalist şi are calităţi manageriale: ”Un președinte trebuie să le aibă pe ambele! Este foarte greu pentru cineva să opereze pe cord dacă nu a făcut facultatea de medicină. În același timp, ca să fii și director de spital trebuie să înțelegi și management. Deci cineva care a jucat, care a simțit, care a mușcat din iarbă și care a primit lovituri în teren e clar că știe ce înseamnă fenomenul. Dacă mai are și calități manageriale, atunci e combinația cea mai bună."

[citeste si]

Conform sursei citate, Liviu Dragnea nu este deloc străin de fotbal, el fiind chiar legitimat în tinereţe: "Eu am jucat fotbal și am fost legitimat. Exista un interes mare între noi, copiii, și participam la competiții în care ieșeau în evidență talentele. Nu putem să facem o singură acțiune heirupistă, trebuie să fie competiții permanente!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel