Lukaku, colegul lui Eriksen de la Inter Milano, mesaj emoționant: "Chris, Chris, te iubesc!" / VIDEO

Lukaku, colegul lui Eriksen de la Inter Milano, mesaj emoționant: "Chris, Chris, te iubesc!"  /  Sursă foto: Facebook Romelu Lukaku
Lukaku, colegul lui Eriksen de la Inter Milano, mesaj emoționant: "Chris, Chris, te iubesc!" / Sursă foto: Facebook Romelu Lukaku

Romelu Lukaku, jucătorul Belgiei, a transmis un mesaj emoționant, după marcarea primului gol în meciul cu Rusia.

După marcarea primul gol în meciul împotriva Rusiei, Romelu Lukaku, jucătorul Belgiei, s-a dus la o cameră de filmat și a spus: "Chris, te iubesc!". Cei doi sunt coechipieri la FC Internazionale Milano.

VEZI ȘI   -  LIVE TEXT Belgia - Rusia, la EURO 2020. Belgienii se desprind de ruși

Medic din fotbal, despre intervenția în cazul lui Eriksen. "O treabă extraordinară"

Gary Lewin, un fost medic de la Arsenal, care a lucrat și pentru echipa națională a Angliei, a explicat de ce intervenția de la Copenhaga a fost una perfectă: 

"În astfel de situații, medicii trebuie să urmeze ceea ce noi numim planul de urgență. Fiecare echipă are un astfel de plan, care se schimbă în funcție de stadion.

Medicii l-au stabilizat pe teren, acesta era primul pas și cel mai important. Poza cu el pe targă, având un tub de oxigen în gură, ne indică faptul că intervenția echipei a fost rapidă și eficientă. Este incredibil și modul în care colegii săi au făcut un scut uman în jurul medicilor, de-a dreptul incredibil. Tot ce mai pot spune este că medicii au făcut o treabă extraordinară", a spus Gary Lewin, pentru BBC, potrivit DigiSport.

Muamba, fotbalistul care a stat în stop cardiac 78 de minute, mesaj pentru Eriksen

Fabrice Muamba, un fotbalist retras din activitate care a evoluat pentru Arsenal, Birmingham City și Bolton Wanderers și care a stat în stop cardiac 78 de minute, a transmis un mesaj pentru Christian Eriksen

”Te rog, Doamne”, a scris Fabrice Muamba pe Twitter.

În 2012, Muamba a rămas inconștient pe teren în timpul unei partide dintre Bolton și Tottenham. Acesta și-a revenit după 78 de minute, dar s-a retras ulterior din activitate.

Christian Dannemann Eriksen este un fotbalist danez care evoluează la clubul Inter Milano în Serie A, pe poziția de mijlocaș. El a debutat la echipa națională de fotbal a Danemarcei în martie 2010, și a fost cel mai tânăr fotbalist de la Campionatul Mondial de Fotbal 2010 din Africa de Sud.

Jucătorul a căzut secerat la meciul Danemarca - Finlanda

Christian Eriksen a căzut secerat pe teren la meciul de la EURO 2020. Ulterior, după resuscitare,  BEIN Sports a anunțat că danezul este în stare stabilă şi că a fost dus la spital. La scurt timp, UEFA a venit cu un mesaj de susținere

 "Având în vedere evenimentele medicale care l-au avut în centru pe Eriksen, o şedinţă de criză a fost convocată. Mai multe detalii despre meci vor fi comunicate la 19:45 CET. Jucătorul a fost transferat la spital şi a fost stabilizat", a transmis UEFA. 

”Christian Eriksen este conștient și va fi supus la noi examene medicale la spitalul  Rigshospitalet”, a fost anunțul oficialii din Danemarca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel