Lovitură pentru Guardiola: Unul dintre oamenii săi de bază pleacă la o rivală

Pep Guardiola confirmă că secundul său ar putea pleca de la Manchester City.

Antrenorul echipei Manchester City, Pep Guardiola, a confirmat marţi că secundul său, Mikel Arteta, este în discuţii cu Arsenal Londra pentru a prelua banca tehnică a echipei la care a evoluat cinci ani şi unde şi-a încheiat cariera.

La începutul acestei luni, Guardiola afirma că Arteta, nu a fost contactat de niciun alt club şi că acesta ar putea deveni în viitor înlocuitorul său pe banca tehnică a cetăţenilor. Presa britanică a speculat încă de atunci că Arteta (37 ani) ar fi dorit ca antrenor principal de Arsenal, care l-a concediat pe Unai Emery, sau de Everton, altă fostă echipă a sa, care s-a despărţit de tehnicianul Marco Silva.

Nu sunt genul de om care să spună celor din staff-ul tehnic ce ar trebui să facă în viitor. Suntem oameni, toţi avem vise şi dorinţe. Eu aş vrea ca Arteta să rămână aici, la City, şi sezonul acesta şi celălalt, cât mai mult timp posibil, dar Mikel are viaţa sa, niciodată nu o să mă apuc eu să-i spun ce ar trebui să facă, declara atunci Guardiola. Manchester City, campioana en titre a Angliei, se află pe locul 3 în Premier League, în timp ce Arsenal este pe locul 10.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel