Liverpool este noua campioană a Angliei, după 30 de ani de aşteptare

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Liverpool a devenit campioana Angliei pentru prima dată după 30 de ani. Echipa lui Jurgen Klopp și-a adjudecat matematic titlul, după ce echipa Chelsea a învins cu 2-1 pe Manchester City şi nu o mai poate ajunge în clasament pe Liverpool.

Liverpool a devenit joi seara campioana Angliei. Echipa lui Jurgen Klopp nu mai poate fi ajunsă în clasament după ce echipa Chelsea a învins cu 2-1 pe Manchester City pe Stamford Bridge. Pulisic a deschis scorul în prima repriză, pentru ca De Bruyne să egaleze după o lovitură liberă superbă. Fernandinho a făcut henţ pe linia porţii, a fost eliminat, iar Willian a transformat penalty-ul care a decis partida.

În urma acestei victorii a lui Chelsea, Manchester City este la 23 de puncte de Liverpool cu 7 etape înainte de final. Astfel, Liverpool şi-a adjudecat matematic titlul cu numărul 19 din istoria clubului şi primul după o pauză de 30 de ani.

„Această victorie este pentru fani. Sper că staţi acasă. Sărbătoriţi în faţa casei voastre. Este mai mult decât puteam visa. Nu mi-am imaginat că se va simţi aşa. Acest succes e pentru Kenny (Dalglish), a trebuit să aştepţi. E şi pentru tine Stevie. Ştiu cât înseamnă acest succes pentru toată lumea”, a spus plângând Jurgen Klopp pentru Sky Sports, după ce Liverpool a devenit matematic campioană.

În etapa următoare, Manchester City o va întâlni pe Liverpool pe Etihad şi, conform tradiţiei, jucătorii echipei lui Pep Guardiola vor fi nevoiţi să facă o gardă de onoare pentru jucătorii noii campioane a Angliei, FC Liverpool, scrie Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel