LIVE TEXT Man. City - Real Madrid. SURPRIZĂ MONUMENTALĂ

Manchester City primește vizita lui Real Madrid pe Etihad Stadium, în returul optimilor UEFA Champions League, de la ora 22:00.

Minutul 90+4 - Manchester City s-a calificat mai departe cu 4-2 (2-1). DC NEWS vă urează o seară bună!

Minutul 90 - Arbitrul anunță că partida va fi prelungită cu 4 minute.

Minutul 85 - Toni Kross a făcut fault pe marginea careului, iar City are șansa de a se depărta pe tabelă. David Silva nu a reușit să transforme lovitura liberă, însă a fost la doar o palmă de bară.

Minutul 68 - (2-1)Gabriel Jesus profită de un „cadou” și marchează pentru City, iar Realul are o misiune imposibilă. Trebuie să marcheze de cel puțin 3 ori pentru a se mai califica mai departe.

Minutul 55 - Se poate spune că, statistic, Man. City domină campioana Spaniei. 11 ocazii de gol și 5 șuturi pe poartă a avut echipa lui Guardiola, comparat cu 4 ocazii de gol și 3 șuturi pe poartă din dreptul echipei lui Zidane.

Minutul 47 - Courtois (Real Madrid) a apărat un șut foarte bun trimis de Raheem Sterling (Man. City). Scorul rămâne 1-1.

Minutul 46 - Manchester City a pasat mai mult decât Real Madrid. (298/341 - 224/265)

Minutul 45 - (1-1) Pauză. Man. City încheie prima repriză cu 8 ocazii de gol și 2 șuturi pe poartă, în timp ce Real Madrid a avut 4 ocazii de gol și 3 șuturi pe poartă.

Minutul 40 - Fiecare echipă și-a trecut în cont câte o ocazie de la ultima actualizare.

Minutul 35 - Posesia este egală între cele două echipe. Manchester City nu a mai avut șuturi pe poartă de la momentul egalării.

Minutul 30 - (1-1) Real Madrid a reușit să egaleze prin Karim Benzema. De la ultimul update, Real Madrid a avut 3 ocazii pe poartă, iar Benzema nu a făcut decât să transforme o perioadă bună de joc a madrilenilor.

Minutul 20 - Manchester City evoluează statistic mai bine când vine ocazii de gol și șuturi pe poartă (5-1/1-0), însă posesia este în favoarea lui Real Madrid (53%-47%).

Minutul 15 - Raheem Sterling (Man. City) a încercat să marcheze din marginea careului.

Minutul 9 - (1-0) Posesia s-a echilibrat. Manchester City a reușit să înscrie în minutul 9. Raheem Sterling primește mingea dintr-o greșeală a Realului și înscrie cu ușurință pe lângă Courtois. Situația nu se schimbă pentru Real Madrid, care a venit pe Etihad pentru a marca 2 goluri.

Minutul 5 - Real Madrid a preluat inițiativa pe terenul lui Man. City. Posesie de 81%.

Minutul 1 - Real Madrid a început partida.

Știrea inițială:

DC NEWS vă oferă meciul în format LIVE TEXT, alături de informații importante despre partidă. Rezultatul turului: Real Madrid 1-2 Manchester City

Formațiile celor două echipe

REAL MADRID - Thibaut Courtois; Dani Carvajal, Eder Militao, Raphael Varane, Ferland Mendy; Luka Modric, Casemiro, Toni Kroos; Rodrygo Goes, Karim Benzema, Eden Hazard.

MANCHESTER CITY – Ederson; Kyle Walker, Fernandinho, Aymeric Laporte, Joao Cancelo; Kevin De Bruyne, Rodri, Ilkay Gundogan; Phil Foden, Gabriel Jesus, Raheem Sterling

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel