Laser cu țâțe la Măgurele. Teleportarea a fost deja realizată în România

val-valcu
val-valcu

Știți ce a acoperit scandalul declanșat de DNA la Constanța, unde a hotărât Băsescu să-și joace BaniAsul din mânecă? O știre foarte tare publicată în Libertatea, printre silicoane cu dimensiuni astronomice și găuri negre acoperite cu o steluță de către cenzură. Cică în România se construiește cel mai mare laser din lume (asta știam încă înainte să divorțeze Borcea), dar, fii atent la bombă: acest instrument științific va face posibilă teleportarea.

Savanții fac și ei ce pot pentru a capta o părticică din atenția publicului: exagerează, folosesc teasing-ul și alte metode de marketing, acordă exclusivități tabloidelor...În 1969, a fost de ajuns ca Neil Armstrong să aselenizeze, pentru ca toată planeta să îl privească la TV. Astăzi,  ar trebui să aibă un frate bolnav de leucemie și să cânte ca Ianău , pentru a prinde 20 de puncte de rating când pune piciorul pe Marte. PR-ul cercetătorilor se adaptează, ce să facă. Științei îi trebuie bani, tot ce se putea descoperi cu stiloul pe hârtie s-a cam descoperit. Așa că unul de la NASA, de pildă, anunță că a găsit viață extraterestră, după care Agenția neagă, dar știrea a făcut, deja, valuri. Apoi, chiar NASA anunță că a descoperit un ”obiect excepțional” în apropierea Pământului, ceea înnebunește toată breaking news-urile. Excepțional, în apropiere,a noastră, nu poate fi decât un OZN. După o zi de așteptare,  opinia publică se dezumflă: era o gaură neagră tânără, iar apropierea era de vreo câțiva ani lumină... Procedeul are și riscuri: după câteva alerte degeaba, se va ajunge ca la Întâlnirea de gradul trei să schimbe lumea programul, că s-a săturat de farsele lui Jugaru.

La Măgurele, dacă e să fim corecți, nu se construiește cel mai mare laser din lume, ci unul din cele trei astfel de aparate. Celelalte două sunt în Ungaria și Cehia. Unde mai pui că termenul utilizării banilor europeni pentru laser e de 4 ani. Pe ce punem pariu că al nostru va avea întârzieri, probleme și un scandal în care vor fi implicate câteva firme ale miniștrilor ce coordonează finanțarea? Alde Botiș s-au aplecat la 2000 de euro, în cazul Măgurele vorbim de 400 de milioane.

Cât despre teleportare, să recunoaștem că primul laser folosit la astfel de experimente a fost unul australian, din Canberra, iar cercetările vizează transportul de informație în timp, nu de substanță.

Teleportări s-au realizat la noi în țară, e drept, dar pe sume mult mai mici decât cele oferite de Comisia Europeană. Flota a fost teleportată încă din anii 90, pe câteva mii de dolari, ca și prejudiciul, care a fost aruncat în alt univers, imposibil de găsit de către investigatori. Banii dumneavoastră au dispărut din buzunare  și au apărut în vilele celor care s-au ocupat de drumuri, iar până la urmă am teleportat și oameni. Vreo 50 de aleși s-au așezat, în Parlament, pe băncile Opoziției, au primit un impuls de la o sursă de energie aflată la Cotroceni și au fost teleportați în băncile Puterii, unde se vor afla până în 2012, când vor fi anulați de ciocnirea cu o mare masă de electori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel