La primăria lui Clotilde Armand, ai acces la toaletă doar dacă ești de la USR

Foto: Facebook Clotilde Armand
Foto: Facebook Clotilde Armand

Clotilde Armand a pus intrare cu cardul până și la toaleta de la Primăria Sectorului 1. Nu asta ar fi problema, ci faptul că nu a dat acces și consilierilor PSD-PNL, ci doar colegilor de partid, conform Antena3. 

La Primăria Sectorului 1, consilierii PSD și PNL împrumută carduri de acces pentru a merge la toaletă. Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a dat carduri de acces doar colegilor de partid, transmite Antena3. 

"În primăria de sticlă a doamnei Clotilde Armand, ca să te duci la toaletă, trebuie să ai cartela. Fără, nu poți să intri nici măcar la toaletă.", se aude într-un clip difuzat de postul menționat, marți seară. 

Consilierii locali PSD și PNL din Sectorul 1 au constatat, în zi de ședință, că nu pot folosi ușile de acces pe holurile și birourile primăriei, blocate cu cardul. Și culoarele spre toaletă au fost restricționate. 

"Nici măcar liftul nu putem să-l folosim dacă nu avem cartelă.", se mai aude în clip. 

Potrivit corespondentului Antena3, care citează "varianta oficială", aceste cartele magnetice au fost introduse pentru securitate și pentru pontajul angajaților, pentru a se face prezența la intrarea și la ieșirea din primărie. 

Consilierii locali de la PSD și PNL acuză însă că li se restricționează abuziv accesul în Primăria Sectorului 1. Ei au apelat la angajați pentru a li se deschide ușile. 

S-au "împărțit" reproșuri și în cadrul ședinței de consiliu local. De altfel, încă de la începutul mandatului, consilierii PSD și PNL și primarul Clotilde Armand se află în "război". Consilierii acuză că primarul nu comunică deloc cu ei, în timp ce Clotilde Armand susține că există o coaliție politică împotriva ei. 

VEZI ȘI: Ciprian Ciucu, mesaj pentru Clotilde Armand: Nu m-ați convins, vă doriți doar țapi ispășitori pentru lipsa realizărilor

Plângere penală împotriva primarului Clotilde Armand

Consilierul local PNL Dan Podaru a depus recent o plângere penală împotriva primarului Clotilde Armand pentru că edilul le-ar fi ascuns consilierilor, în aprilie, la votarea bugetului, arieratele, datoriile neplătite mai vechi de 30 de zile, și nu a bugetat sumele necesare pentru plata pe întregul an a serviciilor contractate. Unul dintre aceste servicii este salubrizarea.

„(…) Asta este problema. În momentul în care ascunzi sume de bani și datorii și bugetul Primăriei este construit greșit, este fals din luna aprilie, în acest moment Primăria a rămas fără bani. Este o situație gravă, abuzivă, ilegală și toate instituțiile statului, Poliție, Procuratură, serviciile secrete trebuie să intervină. Suntem în secolul XXI, în București, o capitală europeană, unde așa ceva nu se poate tolera. Este mai rău ca pe vremea lui Ceaușescu, o dictatură, la nivelul Primăriei Sectorului 1. Este inadmisibil”, a spus consilierul local liberal Dan Podaru.

În plângere se vorbește de posibila săvârșire de către Clotilde Armand a infracțiunilor de abuz în serviciu, deturnare de fonduri și fals intelectual.

„Astăzi, 12.11.2021, am depus o Plângere Penală împotriva Primarului Clotilde Armand, la Secția 1 de Poliție, sub aspectul comiterii infracțiunilor de abuz în serviciu, deturnare de fonduri și fals intelectual”, anunțase Dan-Niculae Podaru pe contul de Facebook.

VEZI ȘI: Romprest a notificat Primăria Sectorului 1 că nu va deszăpezi străzile în această iarnă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel