Karl Lagerfeld : “Am ajuns în modă accidental”

karl-lagerfeld-macys
karl-lagerfeld-macys

 Karl Lagerfeld, designerul celebru al casei de modă Chanel a declarant că a ajuns un designer renumit în mod accidental, potrivit Gândul.

[caption id="attachment_217897" align="alignleft" width="207"] goingout[/caption]

Designerul relatează că în copilărie era pasionat de creearea benzilor desenate și că întotdeauna a crezut că pe asta se va axa toată viața.

“În copilărie, voiam să devin artist de benzi desenate. La modă am ajuns accidental”, a declarant Karl pentru femalefirst.co.uk. Acesta a mai spus că benzile desenate încă au rămas un hobby pentru el. În timpul liber, acesta le creează folosindu-se de farduri.

Tot în timpul liber, Karl Lagerfeld îi place să stea cu pisica sa adorabila, de numai 10 luni, Choupette. “Ador pisica asta. Nu am văzut niciodată ceva mai frumos.”

În ceea ce privește colaborarea sa cu H&M, designerul s-a arătat interest. Consideră că ideea de a își pune numele mărcii pe haine mai accesibile la preț este una bună. “ Se pare că sunt foarte popular în rândul publicului, așa că publicul trebuie să aibă posibilitatea să le cumpere, fără a fi groaznic de scumpe, a mai declarant Karl.

În vârstă de 78 de ani, Karl Lagerfeld este unul dintre cei mai importanți și cunoscuți designer din întreaga lume. Născut în Germania și stability la Paris, este designer principal la casa de modă Chanel. Pe lângă acesta a mai colaborat și cu Chloe și Fendi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel