Jucătorul israelian Gai Assulin a semnat pentru Poli Iaşi

Mijlocaşul israelian Gai Assulin (28 ani) a semnat, joi, un contract pentru următoarele două sezoane cu echipa de fotbal Politehnica Iaşi, a anunţat clubul pe site-ul său oficial.

Jucătorul israelian s-a antrenat, săptămâna trecută, cu ceilalţi componenţi ai lotului şi, începând de mâine, va fi inclus în programul normal al echipei. Imediat ce va ajunge cartea verde din Kazahstan, de la Kairat Almatî, ultimul său club, Assulin va intra în vederile antrenorului Mihai Teja.

Gai Assulin a fost în curtea unor cluburi mari ale Europei, FC Barcelona şi Manchester City, bifând un joc oficial pentru formaţia blaugrana, în Cupa Spaniei, contra echipei Cultural Leonesa, jucând alături de Pinto, Keita, Busquets sau Toure.

La vârsta de 16 ani, Barcelona îi stabilea o clauză de reziliere de 20 de milioane de euro, precizează sursa menţionată.

Antrenorul Pep Guardiola a fost cel care l-a promovat la prima echipă a catalanilor, dar a mai evoluat şi sub comanda altor antrenori cunoscuţi, precum Gus Poyet sau Luis Enrique.

Assulin a mai trecut pe la Brighton, Santander, Granada, Hercules Alicante, Mallorca, Hapoel Tel Aviv, Sabadell şi Kairat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel