Iohannis confirmă strategia remarcată de DCNews. S-a dat startul la alarme

Iohannis - Orban
Iohannis - Orban

Klaus Iohannis și Ludovic Orban au confirmat, prin declarațiile alarmiste de astăzi, că DCNews a înțeles perfect mesajul Alinei Gorghiu dinaintea învestirii, ce avea să dicteze strategia noului Guvern PNL în plină campanie electorală. 

În urmă cu o zi, DCNews scotea în evidență strategia noului Guvern, care avea să se centreze pe greaua moștenire, trasată și de declarația Alinei Gorghiu. Vezi AICI.

Astăzi, totul se prăbușește, totul se închide, nimic nu mai funcționează. Presa e plină de afirmații alarmiste ale noilor miniștri din Guvernul Orban și ale premierului însuși. 

Klaus Iohannis a dat startul, în ședința de guvern, unde a afirmat ”am aflat deja că situația găsită în ministere e una foarte proastă.” Președintele a adăugat că ”deja s-a încetățenit noțiunea de moștenire dezastruoasă găsită de miniștri. Deja știm că PSD-iștii, înainte de plecare, au golit finanțele publice și acum suntem în situația să vedem cum putem acoperi plățile scadente. Va fi foarte complicat să se închidă bugetul pe anul acesta și de construit bugetul pe anul viitor”. 

Cu toate acestea, în această seară, președintele a spus, cu privire la participarea sa la ședința de guvern: ”a fost o plăcere și am respirat ușurat”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel