Program guvernare Orban. Gorghiu a dictat strategia: Război de imagine

Alina Gorghiu a făcut o declarație care dictează strategia noului Guvern PNL. 

Alina Gorghiu a afirmat că miniștrii PNL au obligația să iasă să spună adevărul despre ce au găsit în ministere, adică să vorbească despre mult-speculata ”grea moștenire”. Programul de guvernare al PNL, prin urmare, este ”război de imagine cu PSD”, adică lupta continuă și aceasta este strategia PNL ce nu va fi de natură să genereze creștere PSD-ului. 

În plus, unitățile mass-media care se ocupau cu tocarea PSD rămân fără obiectul muncii odată cu venirea PNL la guvernare. Cum nu mai este justificat războiul cu Viorica Dăncilă, noii miniștri vor oferi informații cu rol de muniție acestei părți a presei pentru a demoniza în continuare PSD, având în vedere că urmează un an electoral intens. 

Declarația Alinei Gorghiu

"Ştiu că aceşti miniştri vor comunica transparent şi articulat şi nu se vor ascunde sub birou şi nu vor băga capul în nisip, cum a fost regula în ultimii trei ani de zile. Stimaţi membri ai Cabinetului Orban, aveţi mandat de la parlamentarii liberali să spuneţi adevărul despre ce găsiţi în ministere. Trebuie să prezentaţi electoratului din România fotografia la zi a guvernării PSD, fără niciun retuş", a spus Alina Gorghiu, luni. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel