Horoscop, sâmbătă, 16 martie, 2019

Horoscop. Gemenii ar fi bine să încerce să nu-i judeci pe cei care li se opun azi cu agresivitate, pentru că, pe undeva, s-ar putea ca ei să aibă dreptate. Leii sunt obosiți, deşi ar mai avea multe lucruri de rezolvat şi astăzi. 

Berbec

Pune mâna pe unelte şi apucă-te de proiectul la care te tot gândeşti de ceva vreme, dar tot amânai momentul să-i dai startul. Acum e acea zi de succes în care vei şti să-ţi valorifici perfect toate cunoştinţele acumulate şi toate planurile făcute. Depăşeşte faza teoretică a marilor tale planuri, pentru că acum ar fi momentul optim să pui deja în practică tot ce ai scris pe hârtie sau ai creat în detaliu în minte.

Taur

Ai aşteptat tu ceva vreme ca să ajungi aici, încât nici nu mai credeai că se va mai întâmpla vreodată, dar iată că toată aşteptarea a meritat. Aduni acum roadele eforturilor depuse de atâta timp! Ai dat dovadă de o răbdare de care nici tu nu te credeai capabil, pentru că lucrurile au evoluat extrem de lent şi de anevoios, dar nu ai abandonat totuşi. Acum meriţi felicitări pentru perseverenţa ta, pentru capacitatea de a clădi totul pas cu pas cu atât stăruinţă, pentru că rezultatele sună mai mult decât promiţător.

Gemeni

Încearcă să nu-i judeci pe cei care ţi se opun azi cu agresivitate, pentru că, pe undeva, s-ar putea ca ei să aibă dreptate. Rănit în orgoliu propriu, ai fi tentat să-i priveşti ca pe nişte duşmani care îţi vor răul, dar nu e deloc aşa. Criticile care îţi sunt azi adresate, deşi tu spui că nu sunt justificate sau meritate, au ceva constructiv la bază. Chiar dacă azi le respingi cu vehemenţă, supărat pe tonul agresiv, va veni o zi când îţi vei aminti ce ţi se reproşează acum şi s-ar putea să regreţi că nu ai ţinut cont de sfaturi. 

Rac

Eşti în faţa unui eveniment care te entuziasmează la maximum, pe de o parte, dar te şi emoţionează, pe de altă parte. Sunt sentimente diametral opuse: ceva te atrage, dar altceva te ţine departe, pentru că ai dori, dar parcă n-ai dori să se întâmple. Lasă-te dus de val, nu te mai gândi atât la ce va urma. Trac e firesc să ai ca în faţa oricărui nou început, dar dacă faci primul pas cu entuziasm şi încredere în ce va urma, nimic nu are ce să te abată de la ţelul propus. Temerile care ţi se infiltrează în suflet pot strica multe, deci uită de ele!

Leu

Eşti obosit, deşi ai mai avea multe lucruri de rezolvat şi astăzi. Dacă te apuci totuşi de treabă şi ţi se pare că s-au adunat în calea ta doar obstacole, ar fi bine să nu insişti să mergi mai departe cu orice preţ, pentru că nu va ieşi nimic bine. Pe lângă faptul că nivelul tău energetic este destul de scăzut, nici nu sunt întrunite toate condiţiile unui succes facil, având de luptat cu tot felul de piedici pe parcurs, încât aproape că nu merită efortul.

Fecioara

Starea neplăcută în care te afli azi nu e legată de vreo situaţie din exterior care să-ţi provoace aceste emoţii, ci de lipsa anumitor informaţii de care ai mare nevoie. Cât timp nu ştii clar încotro te îndrepţi şi pe ce resurse te poţi baza, e normal să calci grijuliu, ca pe coji de ouă. Tocmai pentru că nu eşti încă foarte bine edificat în privinţa rezultatelor care te aşteaptă la final, fii foarte prudent, nu te avânta în direcţii neverificate şi stai cu ochii la factorii de risc. 

Citeste mai multe pe jurnalul.antena3.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel