EXCLUSIV  Horoscop Paște 2019. Zodia căreia nu îi convine nimic. Astrolog DCNews: Nu fiți plini de prejudecăți

Horoscop Paște
Horoscop Paște

Astrologul Daniela Simulescu a prezentat în cadrul emisiunii săptămânale de la DCNews previziunile pentru Paște. Unei zodii nu îi va conveni nimic din ceea ce se întâmplă în jur. 

Nativii Balanță, bineînțeles, trebuie să mănânce cu partenerul, să meargă cu partenerul, tot marcajul din zona relației este acolo, dar partenerul s-ar putea să nu vă urmeze planurile. Vă pricepți la compromisuri. Vă veți plânge puțin mai mult ca altădată. Dacă mergeți la un eveniment, piesa de teatru s-ar putea să nu înceapă când vreți voi, dacă mergeți la biserică, predica nu o să vă convină. Veți observa că nu sunt foarte bine crescuți și veți dori să interveniți, să le explicați cum stau obiceiurile acolo. Puteți face lucrul ăsta, dar să nu exagerați.

Trebuie să învățăm lecția toleranței. Voi aveți toleranța în voi, dar impulsul primar este de a vă ciocni, de a le spune celorlalți ce să facă și cum să facă. Și dacă îi spuneți cum să facă, și dacă îi spuneți cum să nu facă, în această zi nu contează. Pur și simplu, dacă vă cere ajutorul, interveniți, dacă nu, nu intrați cu bocancii.

Deși sunteți amabili, s-ar putea ca ceilalți să vă perceapă vorbele mai neplăcut. Încercați să nu fiți plini de prejudecăți, a explicat astrologul Daniela Simulescu.

Vezi previziunile pentru toate zodiile AICI


Vezi și: Zodia care simte toată suferința lui Iisus. Ce arată astrograma acum

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel