EXCLUSIV  Horoscop 4 - 10 februarie. Astrologul Burculeț: ''Aveți grijă în trafic'' Zodiile predispuse la accidente

Trafic
Trafic

Horoscop 4 - 10 februarie. Astrologul Ioan Burculeț, a prezentat în cadrul emisiunii săptămânale, de la DCNews, ''Previziunile săptămânii'', la ce trebuie să se aștepte fiecare zodie în parte și problemele cu care se vor întâmpina în săptămâna 4 - 10 februarie.

Berbec

Puteți întâlni persoane care să vină în ajutorul dumneavoastră. Ați putea să vă inspirați din anturaje. Luna Nouă aduce un beneficiu.

Pe întreg parcursul săptămânii, vor mai fie chestiuni pe care nu le veți putea controla.

Nu trebuie să luați decizii pripite în viața profesională. Din punct de vedere financiar sunt niște auspicii, la care nici nu câștigați și nici nu pierdeți prea mult.

Din punct de vedere al sănătății, astrologic stați bine.

Idei veți avea în sectorul managerial. Fie că sunteți la serviciu și participați la o ședință, dacă vă veți focusa, de acolo vă vor veni principalele idei. Trebuie să știți că pe parcursul săptămânii veți mai avea pe care nu le puteți controla. O săptămână în care va trebui să efort și suprasolicitare.

Va trebui să luați în calcul că profesional nu tot ce zboară se mănâncă. Ar trebui să fiți mai diplomați, să eviți polemicile. Aveți la dispoziție un atu.

Taur

Luna Nouă vă va aduce avantaje în sectorul profesional. În raporturile și relațiile cu superiorii, trebuie să dați dovadă de mai multă acuratețe. Trebuie să învățați să fiți mult mai echilibrați. Veți avea efecte mult mai benefice dacă veți renunța la încăpățânare. O săptămână în care veți reuși să rezolvați orice nuanță care înseamnă scris, act, document. Trebuie doar să învățați că trebuie să vă mai și odihniți. 

Din punct de vedere sentimental, lucrurile vor avea o continuitate bună. Puteți avea parte de un weekend într-o altă țară sau într-un loc plin de spiritualitate.

Gemeni

Aveți o inspirație pe întreg parcursul săptămânii. Dacă veți avea de susținut examinări, cu siguranță veți avea un avantaj. Tot ceea ce înseamnă parteneriat și colaborare, în această săptămână ar putea aduce o conotație internațională. E o săptămână bună și pentru cei care nu au un loc de muncă, în prima parte a săptămânii puteți fi chemați la un interviu, puteți semna un contract. Săptămâna 4 - 10 februarie va aduce un deblocaj de situație. 

Raporturile și relațiile socio-umane trebuie avute în vedere. Dacă la serviciu aveți parte de o ședință ad-hoc, trebuie să evitați orice polemici, să dați dovadă de diplomație. 

Miercuri și joi vor fi două zile interesante din punct de vedere profesional, vă va crește imaginea, dar trebuie să aveți mai multă constanță, să nu lăsați lucrurile neterminate. Din punct de vedere financiar, veți fi mult mai mulțumiti.

Rac

Tot ce are legătură cu soluționarea unor litigii, tot ce înseamnă act, document și în scris se pot debloca între parcursul săptămânii și până la sfârșitul lunii februarie.

Din punct de vedere sentimental, veți avea parte de neplăceri, veți avea de suferit cu privire la partenerul de viață, dacă nu veți da dovadă de diplomație. Aveți grijă să nu vă îmbătați cu apă pentru că discuții vor fi. 

Pe de altă parte, este o săptămână încurcată în tot ceea ce înseamnă parteneriat, contracte. Dacă trebuie să luați unele decizii în care trebuie să intervină semnătura dumneavoastră, trebuie să vă gândiți foarte bună. Nu este o săptămână în care să luați decizii extreme din punct de vedere sentimental sau profesional.

Dacă sunteți implicat într-un proces, se vor mai amâna lucrurile. 

Starea sănătății este bună. Destinul lucrează în avantajul dumneavoastră, iar din a doua jumătate lucrurile se vor duce într-o zonă constructivă, bună.

Leu

O săptămână din punct de vedere al asocitivității foarte bună. Puteți să vă duceți într-o direcție în care nici măcar nu v-ați fi gândit. Trebuie să dați dovadă că nu sunteți la capătul puterilor. Trebuie să vă controlați pentru a nu primi sancțiuni din partea autorităților.

E important raportul dintre părinți și copii. Vor avea parte de realizări, iar dumneavoastră în calitate de părinți, vă veți bucura de realizările acestora. Deși la începutul săptămânii vor fi aspecte de negativitate, nu trebuie să vă faceți griji.

Iubirea, sentimentele, chiar și pentru cei singuri, destinul va interveni. O săptămână favorabilă în care veți putea cunoaște pe cineva. Puteți da o șansă cuiva.

Sunt unele probleme din punct de vedere al stării de sănătate, dar aveți și factori de întărire al organismului dumneavoastră.

Fecioară

S-au mai potolit lucrurile în căminul dumneavoastră. Tot ceea ce înseamnă starea sănătății, fie că aveți vicii sau nu, e o săptămână în care intervine echilibrul. Dacă trebuie să luați o decizie din punct de vedere financiar, aceste lucruri ar trebui gândite de două ori înainte de a acționa.

E o perioadă care nu vă avantajează din punct de vedere financiar. Riscați să pierdeți un bun, telefonul, să omiteți elemente de detaliu în activitățile profesionale, de aceea trebuie să mai lăsați partea sentimentală. Vă consumați mult pentru că relația cu partenerul de viață nu funcționează așa cum vă doriți. Partenerul de viață v-ar putea înșela așteptările. Va veni cu argumente și discuții care nu își au rostul.

Pentru cei care nu aveți partener, pentru cine vă dă târcoale, trebuie să vedeți care sunt adevăratele tenții pentru că ar putea veni să vă dea planurile peste cap. Să nu omiteți faptul că mai aveți și prieteni pe care vi-i trimite destinul, să mai țineți cont și de sfatul altora pentru că ar putea să vină în ajutorul dumneavoastră.

Balanță

O săptămână liniștită. Sunteți pe ultima sută de metri din punct de vedere sentimental. Partenerul dumneavoastră vă mai poate da peste cap, dar trebuie să dați dovadă de echilibru, să fiți alături de partener.

Raporturile și relațiile între dumneavoastră și copii vin și echilibrează totul. Ca părinte, vă veți bucura de realizările acestora și vă va crește stima de sine. 

Tot ceea ce înseamnă creativitate, veți avea o unealtă care va echilibra tot ceea ce înseamnă și o speculație în sensul bun al cuvântului.

Din punct de vedere profesional, trebuie să luați anumite decizii, dar destinul nu vă lăsa.  Veți avea toate acele documente, parteneriate, care cu siguranță vor fi dinamice, aveți protecție.

Veți călători. Elementul cel mai vulnerabil are parte cu segmentul imobiliar, raporturile și relația cu familia. Poate fi o nemulțumire, o întârziere, un blocaj. Trebuie să fiți mult mai apropiați de părinții dumneavoastră. Dacă veți face vizite pentru a cumpăra, există câteva nuanțe de blocaj. Trebuie să mai aveți răbdare. 

Trebuie să aveți grijă că cine vă va păși pragul casei, să nu plece cu ceva în buzunar.

Scorpion

Nu stați bine la capitolul comunicare. Pot veni provocări din partea persoanelor apropiate pe o rețea socială, la telefon. Trebuie să fiți mai prudenți în trafic, să nu se strice mașina, să o alimentați la timp și ar fi timpul să o verificați ceva mai bine. 

Să aveți grijă și la vecini. 

Pe plan profesional, treceți printr-o perioadă de turbulență, dar din a doua jumătate a săptămânii se vor îmbunătăți lucruri.

Echilibru în sfera emoționalului. Vine o perioadă de liniște, de relaxare. 

În raporturile și relațiile cu spiritualitatea, pot avea intuiții bune. 

Din punct de vedere sentimental, socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Nu mai fortați destinul pentru că săptămâna nu vă aduce schimbări majore.

Aveți grijă la accidentări, să nu vă loviți, chiar și la accidentările organice. Posibil să auziți că un unchi, mătușă, frate, soră, se confruntă cu o problemă.

Săgetător

Aveți o dinamică bine pusă la punct. Vulnerabilitatea cea mai are are directă conotație cu tot ceea ce înseamnă bani, tranzacție. Aveți grijă să nu vă blocați sume de bani. Dacă veți reuși să nu semnați acele acte, ar trebuie să lăsați lucrurile puțin în amânare.

Inspirație în comunicare, călătorie. Dacă veți avea de susținut o examinare, aveți toate șansele să vă duceți exact în dorința dorită. În segmentul sentimental, există o deziluzie. Până la sfârșitul săptămânii vor mai fi probleme, reproșuri.

Orice reîntâlnire din trecut nu este benefică. Trebuie să gândiți lucrurile destul de bine. Implicit la serviciu, vor mai fi nuanțe ușoare, pot fi blocate anumite sume de bani, investiții. Dacă veți da dovadă de discernământ, săptămâna se va încheia bine.

Veți avea o nuanță de optimism, nu vă interesează decât propriul interes.

Spre finalul săptămânii, se poate rezolva ceva financiar.

Capricorn

O săptămână a încercărilor ce are legătură cu personalitatea dumneavoastră. Sunt nuanțe de gândire, de aspecte pe care va trebui să le luați în calcul, vi se vor bloca anumite progrese.

Din punct de vedere financiar, Luna Nouă aduce un bun ghidaj din punct de vedere financiar. Orice proiect care va veni, deși considerați că nu e bine să acționați, chiar le veți putea face. Anumite blocaje se vor debloca.

Săptămână bună în planul parteneriatelor. Cu siguranță vă va aduce beneficii. În orice proces intentat vor veni anumiți factori stabilizatori.

Aveți grijă în relațiile cu cei din interiorul căminului. Aveți protecție pe sfera sănătății, va fi o săptămână fundamentată pe vindecare, cu foarte multă inspirație.

Planul sentimental merge foarte bine.

Vărsător

Crizele de identitate nu vor mai exista. Chiar dacă veți fi oscilanți în primele zile ale săptămânii, puteți demara proiecte noi în toate sectoarele de activitate. 

Când plecați la drum, trebuie să fiți mai calm, cineva din umbră va încerca să disperseze energia. Aveți grijă în trafic, aveți grijă la documente, aveți nevoie de supraveghere. Dacă medicul vă va impune un tratament, trebuie să mergeți în această direcție. Destinul va aduce acele persoane care vă va ridica moralul. Aveți un confident cu care vă veți întâlni și veți discuta aspecte legate de bani, sursă financiară, materială.

Din a doua jumătate a săptămânii, veți avea tendința de a vă izola.

Trebuie să vedeți oportunitățile din punct de vedere profesional. Aveți grijă la tot ce înseamnă felul dumneavoastră de a fi.

Pești

Fenomenul de Lună Nouă aduce un avantaj în sectorul sănătății. Vizitele la medic vor fi de bun augur.

Săptămână bună din punct de vedere al finanțelor. Tot ceea ce înseamnă investiții, materiale, financiare, vor fi unele reproșuri. Din acest punct de vedere și până la final, trebuie să fiți foarte bine calculați. La serviciu, puteți merge cu încredere în forțele dumneavoastră proprii.

E bine să fiți precauți, prevăzători în tot ceea ce înseamnă relațiile socio-umane. Cineva vă va înșela așteptările.

Veți dori la începutul săptămânii să schimbați câteva ceva.

Din punct de vedere sentimental, lucrurile sunt foarte bine echilibrate, vă va fi bine. Implicit pentru persoanele căsătorile, lucrurile sunt foarte bune. Pentru persoanele de sex feminin care vor să procreeze, e o săptămână foarte bună.

Ziua de joi este o zi de constructivitate.

Trebuie să fiți mai rezervați pentru că lucrurile se pot da peste cap.

 Vezi și: Alegeri prezidențiale 2019. Astrologul Burculeț: SURPRIZA la care nimeni nu se va aștepta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel