Horoscop 22 - 28 octombrie. Camelia Pătrășcanu, premianții zodiacului

Horoscop
Horoscop

Horoscop 22 - 28 octombrie. Camelia Pătrășcanu a prezentat, la Antena 3, previziunile astrologice pentru fiecare zodie, pentru săptămâna 22- 28 octombrie 2018. 

Horoscop 22 - 28 octombrie. Berbec

Accent pe bani, câștiguri, bunuri. Lăcomia este foarte accentuată. Marți și joi vor avea intuiția rănilor și dezavantajelor pe care le provoacă altora.

Horoscop 22 - 28 octombrie. Taur

Accent pe parteneriate, subliniate de aspectele astrale. Trebuie să cadă la înțelegere cu partenerul de viață sau partenerul de la locul de muncă. Trebuie să asculte cu mai multă atenție ce au ceilalți de zis fără să interpreteze.

Horoscop 22 - 28 octombrie. Gemeni

Săptămână plină de muncă. Miercuri înțeleg cât de mult contează ceilalți. Când lucrurile nu funcționează, tind să dea vina pe ceilalți. 

Horoscop 22 - 28 octombrie. Rac

Săptămână plină de iubire. Orice relație ar avea, sunt chemați să calculeze cât au dat și cât au primit. Este foarte posibil să își schimbe brusc atitudinea față de persoanele importante.

Horoscop 22 - 28 octombrie. Leu

Accent pe familie, pace, confort habitual. Își apără foarte bine cauza, drepturile, ce au construit până acum, atât în casă, cât și la locul de muncă. Nu vor să facă nicio schimbare. Au tendința de a fi egoiști.

Horoscop 22 - 28 octombrie. Fecioară

Multe întâlniri. Folosesc foarte bine informațiile care ajung la ele. Le sunt apreciate foarte bine cunoștințele dobândite. Își dau seama miercuri că viitorul depinde de o știre, o veste.

Horoscop 22 - 28 octombrie. Balanță

Foarte interesate de bani, de câștigurile venite prin forțe proprii. Își gestionează bine averea. Miercuri vor lua decizii pe partea financiară. Din perspectiva lor, banii trebuie acumulați, mai puțini risipiți. Își fac foarte multe calcule, mai ales dacă sunt de părere că partenerul de viață nu cotizează cât de mult ar trebui să o facă. 

Horoscop 22 - 28 octombrie. Scorpion

Sunt în formă. Calitățile sunt accentuate de tranzitele zodiacale. Renunță să pună pe primul loc interesul. Sunt interesați de starea lor de bine. Își apără foarte bine nevoile sufletești și financiare. S-ar putea ca miercuri să renunțe la o relație.

Horoscop 22 - 28 octombrie. Săgetător

Au multe lucruri de arătat din urmă. Cineva le va reproșa. Trebuie să sesizeze greșelile care au avut loc și să le corecteze pentru că s-ar putea ca multe să fi fost din vina lor. Luna plină le sesizează propriile defecte.

Horoscop 22 - 28 octombrie. Capricorn

Foarte multă nevoie de iubire și mai puțină muncă. Lipsa iubirii cu persoana pe care o iubesc se simte. Luna plină accentuează tema calității vieții. Cântăresc dacă nu cumva pierd iubirea.

Horoscop 22 - 28 octombrie. Vărsător

Stau foarte bine la capitolul viață. Conduc cu mână fermă totul. Sunt apreciați pentru lucrurile pe care le fac. Dacă acceptă miercuri o ofertă s-ar putea să își strice comoditățile.

Horoscop 22 - 28 octombrie. Pești

Multe informații vin pe cale oficială. Tot felul de acte, cereri, trebuie rezolvate. O bătaie a opiniilor, principiilor de viață. O invitație venită din străinătate s-ar putea să le deschidă noi orizonturi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel