EXCLUSIV  HOROSCOP 2024: Notează-ți data de 21 aprilie! Marea conjuncție Jupiter-Uranus îi va afecta pe nativii Taur, Scorpion, Leu și Vărsător. ”Te poți îmbogăți sau poți sărăci într-o secundă”

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @Paolo Gallo
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @Paolo Gallo

Astrologul Daniela Simulescu a vorbit despre marea conjuncție de anul acesta care va marca lumea. 

În 21 aprilie 2024, lumea va fi marcată de marea conjuncție Jupiter-Uranus din Taur. Astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, a spus, în emisiunea dedicată, că ”avem o ciocnire extraordinară, apare o idee genială, schimbări nemaipomenite, dar apar și schimbări care nu ne plac”. ”Ultima dată când cele două planete s-au întâlnit a fost în 1941” a punctat astrologul. 

”De câte ori se repetă această conjuncție vrea să ne arate progresul făcut în anii care au trecut de când s-a întâmplat anterior” spune Daniela Simulescu, care anunță că Jupiter-Uranus în Taur ”vor schimba piețele financiare, vor schimba modul în care ne raportăm la bani”. 

Astrologul mai subliniază că important este primul pas: ”Jupiter expandează totul, iar Uranus este precum un uragan: ai nevoie de un pas, de cel mai mic pas și-n momentul în care-l faci, te duci ca un uragan în altă parte”. 

Pe de altă parte, când se întâlnesc cele două, Jupiter și Uranus, ”instabilitatea de pe piețele financiare este îngrozitoare” avertizează Daniela Simulescu: ”Te poți îmbogăți sau poți sărăci într-o secundă”. 

Nativii Taur, Scorpion, Leu și Vărsător vor fi primii afectați de această conjuncție: ”Viața lor poate fi luată pe sus într-un mod neprevăzut” spune astrologul. 

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel