HOROSCOP 2019. Zodiile afectate cel mai puțin de ECLIPSA de SOARE din ianuarie 2019

HOROSCOP 2019. Patru zodii vor fi afectate de eclipsa parţială de soare care va avea loc luna aceasta, însă pare că acest moment le va aduce numai schimbări benefice. Aceste semne zodiacale vor fi cel mai puţin influenţate, în mod negativ.

HOROSCOP 2019. Zodiile afectate cel mai puțin de ECLIPSA de SOARE din ianuarie 2019. Sâmbătă, 5 ianuarie, prima lună nouă a anului coincide cu o eclipsă parțială a soarelui, generând o energie mai puternică decât de obicei, care va afecta cu siguranță pe toată lumea într-un fel sau altul.

Vezi și: HOROSCOP 2019 ZODII care vor începe relații de lungă durată

HOROSCOP 2019. Taur

Această perioadă a anului vă va face să vă concentrați mai mult pe voi înșivă. Eclipsa de soare vă va ajuta să vă dezoltați partea spirituală, permițându-vă să vă conectați la voi și la ceilalți într-un plan mai înalt al conștiinței, scrie bustle.com.

HOROSCOP 2019. Leu

Această eclipsă parțială de soare vă va aduce noi obiceiuri necesare. Această eclipsă solară are rolul de a te ajuta să te relaxezi, să te eliberezi de muncă și de rutină. Este momentul perfect pentru relaxare, pentru acea "rutină" de wellness pe termen lung, unul care facilitează răbdarea și perseverența .

HOROSCOP 2019. Scorpion

Este momentul potrivit să faci un pas în spate, să-ți faci tip și pentru tine. Ai putea alege să te îndepărtezi de la rutina zilnică, pentru moment, să-ți închizi telefonul, să te deconectezi de la rețelele sociale. În acest fel, vei reuși să atragi energia de care ai atât de multă nevoie, scrie bustle.com.

Vezi și: Horoscop 2019. Ele sunt zodiile norocoase în dragoste

HOROSCOP 2019. Vărsător

Pentru Vărsători, această eclipsă vizează restructurarea psihicului și ruperea blocurilor centrate pe practicile spirituale. Permiteți eliberarea și spațiul pentru revelație și remodelare. Vărsatorul stă cel mai bine, în acest moment, pe toate planurile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel