HOROSCOP 2019 ZODII care vor începe relații de lungă durată

2019
2019

HOROSCOP 2019. Pe măsură ce se încheie 2018, este timpul să reflectăm asupra trecutului - dragoste, carieră, prietenie și sănătate - și să privim spre viitor cu speranță. Ce va aduce anul 2019? 

HOROSCOP 2019. Vestea bună este că anul 2019 va aduce o relație pe termen lung pentru nativii unor zodii. Cu toate acestea, dacă doriți să vă găsiți marea dragoste, este important să fiți deschiși. Este adevărat că iubirea vine atunci când nu o căutați, dar este important să fiți receptivi.

Așadar, iată zodiile care își vor găsi un partener pentru o relație pe termen lung:

HOROSCOP 2019. BERBEC

În esență, nu va trebui să depuneți mult efort pentru a găsi iubirea și implicit o relație pe termen lung, însă trebuie să aveți răbdare. Este posibil ca dragostea pe care o găsiți să fie pentru toată viața în cazul dumneavoastră!

HOROSCOP 2019. LEU

Eclipsa de lună din 21 ianuarie 2019 va juca într-adevăr în favoarea dumneavoastră, deci notați-vă data din calendar încă de pe acum. Veți avea o vară fierbinte, la fel ca partenerul pe care îl veți găsi.

HOROSCOP 2019. BALANȚĂ

În 2018 nu au mers toate ca pe roate pentru dumneavoastră, dar 2019 va fi destul de incitant. Pentru a vă întâlni omul iubit, trebuie să treceți înainte printr-o despărțire. 2019 va fi un an de avânt pentru dumneavoastră, dar nu uitați că cu durere există câștig, chiar dacă nu este o durere intenționată. Practic, acesta este anul dumneavoastră pentru a străluci în multe feluri - trebuie doar să săriți un obstacol minor.

HOROSCOP 2019. VĂRSĂTOR

Deși eclipsa lunii pline de pe 21 ianuarie 2019 ar putea să-i facă pe unii Vărsători să se simtă puțini amețiți, mai ales dacă s-au născut în primele șase sau șapte zile ale zodiei, nu trebuie să vă faceți griji! Totul va trece. Cât despre dragoste, veți întâlni omul iubit când vă așteptați mai puțin. Ideea este că va fi un tip care nu este genul dumneavoastră. Deci, cu alte cuvinte, este mai bine să fiți cu ochii în patru!

Dacă nu sunteți una dintre zodiile de mai sus, nu înseamnă că nu veți găsi dragoste sau o relație pe termen lung, doar că șansele sunt mai mari în cazul nativilor din Berbec, Leu, Balanță, Vărsător.

VEZI ȘI: HOROSCOP 2019 ZODII - cine va avea cel mai tare Revelion

 

Zodii. ZODIA în care sunt născuți cei mai mulți miliardari

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel