Horoscop 20 - 26 august 2018. Camelia Pătrașcanu, previziuni pentru zodii

Zodii
Zodii

Camelia Pătrășcanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul săptămânii 20 - 26 august 2018.

Berbec

Joi, cea mai intensă zi a săptămânii când se formează aspecte foarte importante în zona carierei. Trebuie să ia decizii importante care vizează și banii, să aibă demnitate și hotărâre, poate chiar în fața șefilor. Este ziua mai serioasă a săptămânii și de asta depind finanțele lor pe viitor. Luna plină îi atenționează că în privința sănătății trebuie să fie mai grijulii și să corecteze niște etape profesionale.

Taur

Planuri de viitor, dar și felul în care se văd pe ei pe viitor. Se autoanalizează dacă sunt capabili să meargă pe drumul pe care și l-au propus, dacă sunt pregătiți, educați, dacă au făcut școlile necesare. În funcție de ceea ce constată pe miercuri, joi, nivelul de pregătire, stabilesc ce fac mai departe. Pe final de săptămână trebuie să fie mai fermi cu felul în care își dirijează afacerile.

Gemeni

O săptămână foarte relaționistă. Multe întâlnire, multe lucruri de discutat. Pot avea șansa unei promovări în carieră. Sunt sub protecția lui Jupiter. În weekend ar fi bine să își țină telefoanele deschise, ar putea veni propuneri. Nu au voie să cheltuiască, riscă să piardă niște bani.

Rac

Întâlniri foarte importante, discuții foarte serioase, unele legate de bani, altele legate de relații. Sunt foarte fermi. Au un set de reguli foarte bine fixat. Se poate pune pe tapet o problemă pe care au mai dezbătut-o în martie-aprilie a acestui an. Poate lucrurile nu au fost foarte clar rezolvate atunci, ori un partener cu care colaborează nu s-a ținut foarte bine de treabă. Atenție la bani joi și vineri!

Leu

Multă muncă, mai mult legată de reorganizarea muncii lor, multe proiecte. Parte ctivitățile pe care le depun acum sunt foarte obositoare și poate nu se justifică la capitolul câștig. Balanța cât investesc și cât câștig nu este foarte bună. Unele activități trebuie tăiate de pe listă. Luna plină le aduce o sesizare referitoare la sănătate.

Fecioară

Foarte inspirată. Un trend bun, ascendent. Trebuie să lucreze mai mult la încrederea în sine și la surprinderea oportunităților. Au nevoie de încredere și curaj și de surprinderea unei ferestre care se produce mai ales de acum încolo. Trebuie să se arunce în valuri, mai ales în săptămânile următoare când Mercur se instalează în semnul lor zodiacal. Vor avea acest curaj.

Balanță

Discuții în familie sau legat de relația balanțelor cu membrii familiei. Sunt multe lucruri supărătoare rămase din primăvară, care au rămas cu suspensie pentru ei legat de sarcini, roluri. Multe nemulțumiri acumulate legat de rolul lor și cum sunr respectate în familie. În ceea ce privește afacerile, s-ar putea să își fi depășit puterile, să se fi băgat în prea multe lucruri. Trebuie să își reorganizeze viața, odihna și sănătatea.

Scorpion

Acte. Planuri importante. Etapizări ale unor parcursuri pe care le au de făccut ca să ajungă acolo unde și-au propus, mai ales pentru că din noiembrie, o plantă foarte bună intră în zodia banilor. De planurile pe care le fac acum, depind finanțele lor pentru un an de zile. Trebuie să obțină aprobările de care au nevoie, autorizațiile, să își facă agenda foarte bună de lucru. Foarte bună activitate pedagogică sau de instruire a altora mai tineri.

Săgetător

Nu au voie să cheltuiască, dar și modul în care își folosesc abilitățile, experiența profesională, probabil că nu est foarte efecientă. Ori au uitat unele lucruri, ori au avut prea multă comoditate și nu s-au pus la treabă. Trebuie să o facă pentru că riscă să piardă o fereastră. Trebuie să fie eficienți în felul în care își investesc energia, talentul și geniul și să scoată bani din asta. Mari schimbări profesionale, pozitive dacă se mobilizează.

Capricorn

Schimbări multe legate de propria personalitate și de dispoziția în care se pun în fața vieții și a persoanelor importante. Își pot schimba scara de valori, lista de priorități, atitudinea pe care o au față de anumite domenii de viață. Schimbările sunt destul de tulburătoare, ei sunt sunt consecvenți, le place continuitatea și această Lună plină la final de săptămână vine să le spună că direcția pe care au mers până acum poate nu a fost bună. Schimbări mari care se vor reflecta și în bani.

Vărsător

E cazul să renunțe la comoditate, ezitare, rușine, neîncredere pentru că îi țin pe loc. Acestea se justifică având în vedere experiențele trecute. Dacă vor continua să își pună prea multă cenușă în cap, să regrete sau să stea de deoparte riscă să piardă niște oportunități care pot fi legate de bani sau de niște întâlniri, propuneri pe care nu le mai aud, văd. Își evaluează greșelile din trecut și frânele pe care le-au avut.

Pești

Într-o recuperare de imagine. Pot să își repare reputația, multe bârfe sunt pe Cerul lor astral și s-ar putea să fi supărat niște persoane pe care să le împace Imaginea publică, întâlnirile colective sau activitățile sociale sunt foarte importanțe. Dar, atenție, nu toate întâlnirile cu prietenii sunt benefice. Nu pot împăca pe toată lumea, pierd prea multă energie, își dau seama cine le e prieten și cine nu, se pot certa cu o persoană apropiată. Cineva s-ar putea să le facă o surpriză neplăcută. Luna plină le vizează un nou start în viață.

Vezi și: Horoscop august 2018. Zodii cu noroc colosal

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel