HOROSCOP 18 - 24 martie. Pătrășcanu, previziuni: ''Le vizează direct!'' Ce vor păți

Horoscop
Horoscop

HOROSCOP 18 - 24 martie. Camelia Pătrășcanu a prezentat la Antena 3 previziunile pentru fiecare zodie în parte pentru săptămâna 18 - 24 martie.

HOROSCOP 18 - 24 martie. BERBEC

Trebuie să munceacă mult mai ales luni și miercuri. Sunt foarte implicați în relații. În parteneriate vor să își impună opinia. Așa vor merge 30 de zile.

HOROSCOP 18 - 24 martie. TAUR

Idei bune și creative, marți și miercuri. Trebuie să își pună mintea la contribuție pentru a finaliza un proiect. Luna plină vizează munca. Să se plângă mai puțin de colaboratori, de joi încolo. Urmează de 30 de zile de mare atenție pentru munca în echipă.

HOROSCOP 18 - 24 martie. GEMENI

Nu au voie să greșească dacă știu că în trecut, în situații similare au zbârcit-o. Își pot recăpăta de joi tonusul, optimismul.

HOROSCOP 18 - 24 martie. RAC

Trebuie să fie atenți la tot ce înseamnă vehiculare de informație, la loialitatea oamenilor, la drum. Luna plină vizează cariera și relațiile de familie. Probabil că sunt nevoiți să facă și compromisuri.

HOROSCOP 18 - 24 martie. LEU

Își negociază niște investiții nu foarte bune, pierderi. Trebuie să accepte că unele lucruri nu ies bine. Dacă reușesc să facă asta, de joi încolo, 30 de zile, Soarele în Berbec îi ajută să își facă planuri de viitor.

HOROSCOP 18 - 24 martie. FECIOARĂ

Calitățile lor trebuie manifestate, rezultate foarte bune, modul în care gândesc. Sunt într-un moment în care modestia nu le ajută cu nimic. Luna plină aduce mai multă claritate și putere de expresie, asta le aduce bani.

HOROSCOP 18 - 24 martie. BALANȚĂ

Luna plină le vizează direct. Marți și joi, doi zile de analiză la muncă. Luna plină le spune că trebuie să fie un pic mai atenți la ceilalți și să intre mai bine în rezonanță cu oamenii.

HOROSCOP 18 - 24 martie. SCORPION

Ar trebui să fie mai implicați, să treacă la muncă, să acționeze. De joi este subliniată zona colaboratorilor. Este important să aibă o echipă pe care să o atragă prin scopuri comune.

HOROSCOP 18 - 24 martie. SĂGETĂTOR

Mulți analizează situații din trecut, anumite greșeli. Axa iubirii este activată de planete și asta îi ajută să vadă orice situație nemulțumitoare. 

HOROSCOP 18 - 24 martie. CAPRICORN

Vorbim de tot felul de planuri, de calcule. Văd lucrurile din mai multe perspective. Luna plină spune că decizia are legătură cu familia, cu viața personală și poate cu un echilibru mai mare pe care vor să îl găsească între carieră și familie.

HOROSCOP 18 - 24 martie. VĂRSĂTOR

Vor să câștige, dar să muncească foarte puțin. Trebuie să se mobilizeze. Au idei de joi încolo. Ar putea să găsească niște ocazii, idei foarte bune. Dacă nu vor câștiga bani fără efort, nu se vor ține de treabă.

HOROSCOP 18 - 24 martie. PEȘTI

Luna plină fixată în zona banilor. Dacă sunt ancorați în realitate, pot face bani. Sunt recompensați acum pentru o treabă făcută anul trecut. Toată săptămâna este valoroasă pentru ei.

Vezi și: ZODIA atenționată de Univers: Vor încerca să vă provoace. Săptămână grea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel