Horoscop 12 - 18 noiembrie. Camelia Pătrășcanu: Trebuie să meargă la medic

Horoscop
Horoscop

Horoscop 12 - 18 noiembrie. Camelia Pătrășcanu a prezentat, la Antena 3, previziunile astrologice pentru fiecare zodie, pentru săptămâna 12 - 18 noiembrie.

Berbec

Încă de luni au întâlniri foarte importante. Probabil că se supun mai puțin ordinelor altora miercuri și joi. În weekend, călătorii lungi. Atenție la drum și la sănătate.

Taur

Se informează luni și marți în special. Au foarte multe acte de rezolvat. În weekend le-ar prinde foarte bine un model pozitiv.

Rac

De miercuri, Mercur retrogradează în zona relațiilor. Toată săptămâna sunt atenți pe colaboratori. Mercur retrogradează în zona colaborărilor. Vor face acele schimbări la care se gândesc.

Leu

Leii au o săptămână emoțională. Mintea este eliberată de șuvoiul sentimentul și i se deschid ochii. Luni și Marți zile foarte bune sub aspect profesional dacă se impun.

Fecioară

Sunt chemate să își facă mai auzit cuvântul. Venus iese din retrogradere în zona banilor. Discuții în familie. E posibil să nu se simtă sigure pe ele.

Balanță

O săptămână favorabilă în aspectul financiar. Să aibă grijă de ele în ce fac. Mercur retrogradează în zona planurilor. 

Scorpion

Scorpionii își recalculează bugetul încât la final să se iasă pe plus. O agendă foarte încărcată, multe întâlniri.

Săgetător

Se pot răzgândi în urma unor procese de autoanaliză. S-ar putea ca impresia despre ei și despre alții să se schimbe. Nu prea scot bani din buzunar. Distracțiile la final de săptămână sunt economice.

Capricorn

Vin bani. Din această săptămână pun lucrurile într-o altă lumină. Mai multă atenție sănătății. Recomand să treacă pe la medic.

Vărsător

Hartă foarte bună în zona carierei. Pot culege niște roade. Pot semna niște acte la final de drum, dar un prieten riscă să iasă din tabăra lor. Relație bună cu apropiații. Nu au voie să cheltuiască în weekend.

Pești

Săptămână cu situații neașteptate. Au de dat explicații. Un eveniment din trecut apare la suprafață și trebuie să explice ce au avut în minte când au luat decizii. Pierd influența în mediul profesional. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel