Horoscop 10-16 septembrie. Camelia Pătrășcanu, premianții zodiacului

Horoscop
Horoscop

Camelia Pătrășcanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul săptămânii 10 - 16 septembrie.

Berbec

Sunt puși pe treabă. Au foarte multe lucruri de rezolvat la locul de muncă. Pot exista tensiuni. E nevoie de discuții mai ales miercuri. Să nu facă o aluzie nejustificată la comportamentul cuiva. Contracronometru toată această săptămână.

Taur

Săptămână bună sub aspect sentimental, dar pot suferi din pricina unor persoane care le pot interpreta greșit gesturile. Au nevoie să ajungă la colaboratori sau la persoane importante. Au o stare de afecțiune foarte mare. Trebuie să găsească un limbaj comun. Autoritarism la muncă.

Gemeni

Discuții foarte multe în cămin, unele bune, altele mai puțin bune. Se rezolvă o problemă administrativă. Tensiuni la mijlocul săptămânii sentimentale. Ziua de vineri este o zi formidabilă la locul de muncă, au rezultate minunate. Weekend-ul este dificil relațional.

Rac

Săptămână cu foarte multe întâlniri și discuții. Important este să se și sincronizeze cu persoanele cu care au de vorbit. Au multe lucruri de aflat și acte de rezolvat. Delicat este momentul de miercuri mai mult în familie. Toată lumea se plânge de ceva. Ziua de vineri este bună în dragoste. În weekend la treabă.

Leu

Câștigă bani din felul în care își organizează munca. Au multe discuții profesionale și reorganizări pe care trebuie să le facă. Poate că se mulțumesc să câștige bani mai puțini din mai multe surse. Să se bazeze pe efortul lor. Miercuri - discuții în casă. Au nevoie de confort și de liniște.

Fecioară 

Trebuie să se bazeze pe propriile lor forțe pentru că pot face impresie foarte bună. Nu au timp să se plângă. Tensiunile pot fi legate de probleme administrative, au sentimentul că li se face o nedreptate miercuri, care se vor rezolva vineri.

Balanță

Nemulțumite de ce se întâmplă în cămin, familie și au multe discuții. Recomandat este să fie mai tolerante și să se concentreze pe ceea ce merge. Foarte bine la capitolul bani. Joi și vineri sunt zile de câștig. Își fac un mic cadou, bucurie.

Scorpion

Se bazează pe relații și prietenie. Realizează multe lucruri datorită acestor întâlniri. Lucrurile se rezolvă dacă au atitudinea potrivită. Joi și vineri au cele mai bune rezultate în tot ceea ce vor să întreprindă.

Săgetător

O săptămână în care trebuie să dovedească mai mult corectitudinea profesională. Le sunt verificate cunoștințele. Trebuie să facă față.  Nu au voie să intre în bârfe, conflicte, chiar dacă ceva îi supără. 

Capricorn

Multe acte și multe gânduri atât legate de casă și profesie. Au nevoia să strângă legătura cu partenerul de viață. Planuri de viitor în care cariera ocupă alt loc, mai ales pentru cei în vârstă. Cei tineri se gândesc mai mult la relații de divertisment și relații. Joi și vineri pot primi cele mai frumoase declarații.

Vărsător

Joi și vineri sunt cele mai bune zile în carieră. Le este confirmată autoritatea, sunt respectați și onorați. Pot primi o propunere pentru un proiect sau funcție mai mare. Sunt premianții zodiacului, vor să facă lucruri mari așa cum își doresc ei.

Pești

Multe discuții parteneriale. Trebuie să convină pe cineva să le dea credit sau să împace pe cineva. Foarte multe argumente în valoarea lor. Joi și vineri sunt zile foarte bune. Primesc răspunsuri în legătură cu niște demersuri pe care le fac, foarte importante acele semnături sau avize. Atrag de partea lor o persoană pe care o conving de bunurile lor intenții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel