Harry Kane, verdict din partea medicilor. Cât va sta pe tușă englezul

Harry Kane a primit verdictul din partea medicilor, în urma accidentării de duminică. Atacantul va sta pe tușă până în luna mai.

Harry Kane, unul dintre cei mai prolifici atacanți din lume la ora actuală, s-a accidentat duminică, în duelul cu Bournemouth. Atacantul va lipsi până în luna mai și poate spera la Mondialul din Rusia.

Englezul a plecat în cârje din meciul cu Bournemouth, câștigat de Tottenham cu scorul de 4-1. Glezna lui Harry Kane a cedat la o fază în care acesta a marcat, după o pasă a lui Eriksen, dar tuşierul a ridicat fanionul pentru offside. Kane a fost imediat schimbat cu Erik Lamela, în minutul 34 al partidei.

Accidentarea lui Kane îi dă mari emoții antrenorului Mauricio Pochettino pe final de sezon. Vârful lui Spurs este piesă de bază la echipă, cu 35 de goluri în 39 de meciuri în acest sezon.

Harry Kane, dorit de Real Madrid

Harry Kane este dorit de președintele lui Real, Florentino Perez și de antrenorul Zinedine Zidane, iar transferul s-ar putea realiza pentru o sumă record, potrivit Sunday Times. Florentino Perez ar fi dispus să ofere în schimbul atacantului englez 225 de milioane de euro, ceea ce l-ar transforma pe vârful lui Tottenham în cel mai scump transfer din istoria fotbalului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel